Eléggé darkosra sikeredett ez a játék. Szvsz a Legend sokkal hangulatosabb volt.
Nem igazán tudom eldönteni, hogy most hosszú lett-e a játék vagy rövid, mert ugyan kevés pálya van, de azok elég nagyok. Meg nem is egyfolytában játszottam vele, 1 hétig kivitte nekem a játék. Az a baj, hogy nem nagyon érzek késztetést, hogy újrakezdjem a pályákat a többi kincs megtalálásáért, mert a nagy pályák miatt sokkal nagyobb nyílt terek vannak, ami nehezíti a kincskeresést.
Maga a menü is elég érdekesre sikeredett, nem igazán kellett volna hozzányúlni, a Legend-nél tökéletesebb menü nem is kellett volna. Nagy hiba volt továbbá, hogy nem lehet újranyomni a pályákat Trial módban, így végigvittem volna a pályákat újra, versenyezve az idővel.
A másik már nem kekeckedés, de mégsem tetszett annyira: értem én, hogy ha már Lara kinézete megváltozott, akkor már illő a többi előző részből visszaköszönő karaktert is megváltoztatni, de pl Amandára rá sem ismertem. A Legendbe annyira aranyos feje volt. Viszont Zip nagyon kemény lett. Az az igazi füves, kemény néger xD.
Mindenesetre meg fogom venni, mert megérdemli, úgyis kevés fogyott belőle. :)