Grafika ugyan nem egy Crysis, de majdnem, mindezt nagyon szépen optimalizálva. Egyszerűen gyönyörű! 10/10.
Hangok a helyükön vannak, zenék jól mennek a történésekhez. 10/10
Történet. Átlagosnál kissé fordulatosabb, igazi TR sztori. szerintem élvezetes, de nem ez a lényege, ill nem csak ez.10/9
Kihívás; Általában útkeresés. Filózás, hogyan is jutok oda. Sokszor ravasz. Sokszor pusztán csak anyád! feeling. 10/9
Irányítás; A gyenge pont. Kamerakezelés miatt sokszor nehezen irányítható, Larára ragad a kamera, fogalmad sincs, előre, vagy oldalra kellene ugrani, ha egyáltalán látsz valamit. Ugyanis olyan is van, hogy semmit... PL a demó végén leszakadó cuccba később bele lehet menni, és bele is ragadtál ezzel a lépéssel. Kamera is bemegy veled, irányérzék egy pillanat alatt semmi... és ilyenkor Lara "magától" kanyarodik, attól függően, hogy áll hozzá képest a kamera. Nekem úgy 3 percig tartott kijönni onnan... Szűk helyeken dettó, ugyanez. 10/6
Összességében az utóbbi idők legjobb TR-je, eddig. (4.pályán vagyok) Igazi TR hangulat, irányítási gyerekbetegségekkel. 10/8 (és fél...)