• Vrahno
    Jó, elnézést kell kérnem (adsz?), nem említettem meg, hogy emlékeim ködösek, és több mint egy éve nem néztem bele olyan rajzfilm részbe, amiben ők szerepeltek. :) Vagy csak nem voltak olyan emlékezetesek a számomra. Akkor mégis csak van valami gubi. :S Majd akkor belenézek jobban a tanokba, hogy ne kelljen saját memóriámra hagyatkoznom. Mint mondtam, 'nézést. :) ... ^_^ (ez elegendő?)

Sőt talán nem is a jellemábrázolás a legjobb szó rá... kicsit többre céloztam, tán jellemFEJLŐDÉSre? Nem ártana (a mellett biztosan kitartok, hogy ez a tényező a rajzfilmben koránt sem volt azonban olyan prominens, mint amilyen lehetett volna, és ha jelen is volt, nem húzódott sokáig... de ezt hagyjuk, mert nem akarok fikázónak hangzani). De lényeg a lényeg, azt remélem (-jük, ahogy látom), hogy egy-két mondatnál több támpontot is adnak a jellemeket illetően, és hogy ne kelljen a (amcsi) dobozokon lévő leírást elolvasnunk, hogy rendesen megismerjük a gépeket. Ez részben beteljesedni látszik a hírek alapján, de ennyi szereplővel... ! Főleg ha az emberi cselekményszálakat is figyelembe vesszük... :o

*kuc*