1467
  • Vrahno
    Szerintem jobban jártunk így, hogy a Corvette lett SS, nem pedig a két kisebb kocsi (Volt meg Trax vagy mi, nem tudom megjegyezni ) közül az egyik. Az meg, hogy nem piros vagy nincs mellette a "testvére", csöppet sem zavar.

Az egyedüli hír, amihez némileg szkeptikusan állok, az esetleges összekapcsolódás (bár valahogy Pusztítót is le kell győzni :P), és talán egy csöppet Romboló, akit nem tudom, hogy akarnak megvalósítani. Talán az a szélvédőt karmolászó izé ő lenne?

UI: Aha, szóval ott van a helikopter lába!
  • Optimus Prime
    Bumblebee-ből készült egy full és (heh) működő modell, mint a JP-ben a T-rex példakép. Frenzy is fullba elkészült, hisz sok jelenetben, közeli jelenetben szerepel. Blackout lábait is elkészítették, ezt a Qatar-i támadásnál volt fontos -> mikor Eppset tapossa majd. :) Optimusból viszont csak ilyen kék... ne tudom minek nevezi készült, váll és fej. Így könnyebb volt a jelenet elkészítése -> híd. Megatronból meg csak az Ice Man verzió olt megépítve derékig.

Új hírek itt (is). A Chevy Corvette Sideswipe lesz, jön Ravage, a Constructiconok egy Supreme Class robottá egyesülnek (figura), Megatron új tank-módja, lehetséges egy Optimus-Jefire powerlink mód.
  • Vrahno
    Pár jelenetben használtak ilyen "óriás akciófigurákat" is. Ezt itt például amikor az S7-es ügynökök foglyul ejtik BB-t (itt a legnyilvánvalóbb, mert teljesen mozdulatlanul fekszik és karcolásmentes), amikor később kiszabadítják és amikor a vontatókocsin ül. Ugyanúgy elkészítették Megatron altestét és a kezeit, Frenzy egészét, Optimus fej-váll tájékát, Scorponok fejét és farkát, és még talán más darabokat is (valahol olvastam, hogy Blackout lábát, de nekem nem rémlik).

Szép darab. Elfogadnám. Vajon vannak rajta olyan módosítások, mint a Camaro-n?
  • Xerxész
    Wow, így nagyon tök jól néz ki Bumblebee.
    Most mégis meg vannak építve? Nem CGI volt az első részben mindegyik robot?
  • Szabi1991
  • Challanger

További képek itt
  • Vrahno
    Ja, és...
    "Uh, TF fan vagy?"
    Az. De hogy a Szerkesztettek ismerete vagy nem-ismerete ezt miképp befolyásolná, azt nem tudom. Pedig azt azért nem is írtam, hogy NEM volt semmi jellemábrázolás, s nem is írtam meg pontosan, hogy melyik kontinuitásra gondolok (hé, ha valaki akarja, akár az Energon Construction Team-et is bele lehet értelmezni a hsz-omba :)). Szóval akkor mondjuk azt, hogy picit félreértelmezhető voltam, és mindenki boldog, senki nem haragos. ^_^

*köh*
  • Vrahno
    Jó, elnézést kell kérnem (adsz?), nem említettem meg, hogy emlékeim ködösek, és több mint egy éve nem néztem bele olyan rajzfilm részbe, amiben ők szerepeltek. :) Vagy csak nem voltak olyan emlékezetesek a számomra. Akkor mégis csak van valami gubi. :S Majd akkor belenézek jobban a tanokba, hogy ne kelljen saját memóriámra hagyatkoznom. Mint mondtam, 'nézést. :) ... ^_^ (ez elegendő?)

Sőt talán nem is a jellemábrázolás a legjobb szó rá... kicsit többre céloztam, tán jellemFEJLŐDÉSre? Nem ártana (a mellett biztosan kitartok, hogy ez a tényező a rajzfilmben koránt sem volt azonban olyan prominens, mint amilyen lehetett volna, és ha jelen is volt, nem húzódott sokáig... de ezt hagyjuk, mert nem akarok fikázónak hangzani). De lényeg a lényeg, azt remélem (-jük, ahogy látom), hogy egy-két mondatnál több támpontot is adnak a jellemeket illetően, és hogy ne kelljen a (amcsi) dobozokon lévő leírást elolvasnunk, hogy rendesen megismerjük a gépeket. Ez részben beteljesedni látszik a hírek alapján, de ennyi szereplővel... ! Főleg ha az emberi cselekményszálakat is figyelembe vesszük... :o

*kuc*
  • Optimus Prime
    Uh, TF fan vagy? A TF egyik lelke, legalábbis a Marvel időkben a jellemábrázolás volt. A Constructiconok voltak a legjobbak, persze a rajzfilmben. Long Haul folyton nyavalygott, hogy már megint csak szállít és szállít, Mixmaster őrülten nevetett minden tettéhez, Scavenger néha mint a kutya szimatolt a markolójával. :D És még sorolhatnám. Anno ehhez elég volt egy 22 perces epizód, remélem most elég lesz az a 2 és fél óra a filmben.
    De én már annak is örülni fogok, ha Starscream két mondatnál többet kap.
  • Vrahno
    Lorenzo DiBonaventura nemrég kijelentette, hogy a robotok számát meg akarják háromszorozni. SZVSZ elég lenne, ha kétszer annyian lennének, mert így nagyon csekély jellemábrázolásokra számíthatunk. Oké, tudom, hogy nem az volt mindig a TF sorozatok erőssége, meg egy akciófilmben sem az a lényeg, de azért jó lenne, ha jobban meg tudnánk ismerni a szereplőket. Pusztító komponenseitől pl. nem várok több karakterformáló pillanatot, mint amennyit a rajzfilmben kaptak anno.*

*Tudom, ez nem ugyanaz a Pusztító, és a robotok, akikből áll, sem ugyanazok a szereplők lesznek, de nem ez a lényeg. :)
  • Tripod
    Dejó lesz a motornak
  • Szabi1991
    a 2. videó alapján a csajnak lesz a transzformer motorja.. :D
  • Szabi1991
    [center]

• EnZsolt
    Nem akarok genya lenni, de nem kell végigolvasni az összes hszt. Elég ha legördíted egy kicsit az egeret, elolvasod az utóbbi 3 hozzászólást, megnézed a képet, és logikus gondolkodással rá fogsz jönni, hogy nem jött még ki. Elvileg 2009 június 26 a dátum.

Örülök, hogy segíthettem :)
  • minigirl
    Hali!
    Sorry, de most nincs időm végigolvasni az összes hszt, de biztos tudtok a kérdésemre választ. Mikor jön ki a film? Vagy már kijött? Kicsit le vagyok marradva... :)
  • spedway
    Atya gatya!!!!!!! :DDD
  • spedway
    Sziasztok!

Az utóbbi linkelt videók nagy részét Long Beachben forgatták, úgy látszik sok akció lesz ott, aminek nagyon örülök, ui. a városnak pont azt a részét használják, ahol az Indycar versenyeket is rendezik.:))

Nagyon várom már a filmet, még több robot még több robbantás, yeaahh!! :))
  • Xerxész
    Constructions és Devastator
  • Szabi1991
  • sandor8206
    pöpec autó, nekem is jó lenne a garázsba a punto mellé
  • sandor8206
    mennyi ingyenélőamúgy el se tudom képzelni, hogy bay bácsi az első rész után milyen rombolást fog levezényelni, felülmúlja az biztos, de hogyan?!
  • Szabi1991
    [center]
  • Szabi1991
    [center]Corvette Centennial

• Szabi1991
    Arcee, Audi R8, és Minigun... :D

röviden összefoglalva a videó :)
  • Szabi1991
    [center]
  • Szabi1991
    kicsit megviselte őket a robbantásos forgatás....
  • Shiwo
    köszi a híreket itt vagyunk, csak kussolunk :)
  • seriousrainbow
    sajna optimus nem fér ide be :( de leonidas befér a maga 300 katonájával :D
  • seriousrainbow
    köszi nagyon
  • sandor8206
    na ez az egyetlen film amitől ezt várom
  • Bucser
    A lényeg, hogy több robot üssön több robotot és többet lássunk belőle:)
  • sandor8206
    nagyon azt érzem mint a TDK esetében, hogy beindul a hype, minden egyes légyfingról video készül és rakják is a netreremélem nemsokára jön valami hivatalos is mint a t4 esetében, jövőre lesz sok megafilm, de szerintem a transformers 2 lesz a nyár blockbustere, ha minőségileg nem is de anyagilag és látványilag szerintem biztos. Szóval már csak ezért is várós, nagy robot hent lesz az biztos
  • Szabi1991
    nah bazz.. korán van...

szóval 120x20 :D
  • Szabi1991
    120x210 :)
  • seriousrainbow
    apropó jók a vieók! csak olyan rohadt későn jön majd ki a film... remélem nem tologatják azt az időt is...
  • seriousrainbow
    I LOVE TRANSFORMERS!!!!!!!!

plz help hogy a jóégbe kell nem szétnyomni a képemet?? nagytotál OPTIMUS PRIME és szétkenődik :'(... Mi a jó képfelbontás ide?
  • akyyy
    szar zene:D
  • Szabi1991
    [center]
  • Szabi1991
    [center]

• r4pt0r
    Azért én mindig meglesem videket, még ha nem is írok ide. A filmet én is várom de soká lesz még sajna bemutatva. :(