• spedway
    Tegnap néztem meg Debrecenben, szinkronosan a filmet.
    Ööö kib.szottul tetszett, asszem ez megfelelő kifejezés:))

A szinkron összességében megszokható volt (lett volna más választásom?), a robotok hangja viszont brutál rossz, az árcák mormogtak az autobotoknak emberi hangja volt... az ikrek és a távirányítós robot hangja ellenben nem volt zavaró, mert ők gyártották a poénokat, dőlt is rajtuk a mozi a nevetéstől:))

Kedvenc karaktereim: Jetfire, a már említett ikrek és a távirányítós robot, Fülelő (bár nagyon kevés, ugyanakkor véleményem szerint logikus szerepet kapott), Ravage (ugyancsak kevés szereppel), valamint nagyon tetszett a Megatron-Üstökös párbeszédek. Jó volt a Fallen is bár

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az nem tetszett, hogy Optimus ilyen könnyen eltudott bánna vele, amikor a hat másik testévre sem tudott vele mit kezdeni annak idején... egyébként a teleportálgatása volt effektileg az egyik leglátványosabb megoldás véleményem szerint.

A zenei betétek is nagyon tetszettek, Jablonsky kitett magáért, és most már értem, miért rövidebb a TF2 Score album, hiszen jó pár dallamot átvettek az első részből, ami nem baj, mert minőségről van szó.

Összességben pontosan azt kaptam amit vártam, több akció, nagyobb látványosság, sok poén, igazi popcorn, látványorgia miatt moziban nézős. Nagyon jól szórakoztam és egyáltalán nem éreztem hosszúnak a filmet, pedig jó 10-15 perccel hosszabb volt az első résznél.

Ja és még valami: abba a NASA repülőmúzeumba el kell jutnom egyszer!! Nagyon cool!!! ;)