• donsergiooo
    #98
    Istennek tetszett az hogy az embereket az igehírdetés bolondsága által tartsa meg! (vagyis az életüket) Ne nekem mond Dany! IStennel rendezd el! Én elfogadtam és alávetettem magam neki! ÉS élvezem mindennap az Ő jelenlétét! :)
    Nem nekem kell megváltoznom hanem neked! ..feltéve ha akarsz! MErt ISten senkinek az életébe nem megy erőszakkal! Ahogy mondta: elétek adtam a halált és az életet Válasszatok! Jézus az élet megint ezt mondom! ..és ezt is fogom! HA élet kell hozzá fordulj! ..és akkor majd látni fogsz (szellemileg is). Mert e világ fejedelme megvakítatta az embereknek szemeit (szellemi szemeit), h ne lássanak! Az e világ fejedelmei pedig a Sátán és a bukott anygalai! De az itélet már kilett mondva és már le lett győzve! noha ez most nem látszik, de nyilvánvalóvá fog vállni a te szemeid elött is! De én azt mondom ne várd meg ezt a napot! - sőőt azt, hogy nem tudod mit hoz a holnap, mivel nem vagy ura a holnapnak! Ma még dönthetsz Isten mellett!

    Én befejeztem tényleg! Minden szükséges információt közőltem neked, ha Keresztyén vagyis Krisztusi ember kaarsz lenni kérd Jézust! Ő segít neked! Hívd be az életed be! MErt meg van írva, h Jézus nem az igazajért jött, hanem a bűnös emberekért, mert mindnyájan bűnösök vagyunk/voltunk, mert nincs egy igaz ember sem ISten elött, mert mindenki elhajolt az ő saját útjukra!
    De ISten programja az, hogy ha elfogadod Jézust személyes megváltódnak, akkor elfogadod az Atyát is aki Őt küldte! És akkor békességed lesz Istennel és nem leszel ISten ellensége! Mert amíg sötétségben járunk, nem világosságban járunk! Jézus a világosság ahogy János apostol ír erről! Mert mindenki aki hordozza a vétkeit sötétségben vanm, mert nem megy a világosságra nehogy felfezetessenek az Ő cselekedetei! Ezért kell az embereknek testben megítéltetnie, mert testben követte el az ember a bűnöket! ÉS ezért kell újjászületni, h ne test szerint, hanem szellem szerint járj! Mert ez Istennek tetsző és elfogadható!

    Shalom! Shalom! Shalom! mindenkivel!