karesz115#248
- "Hm, ezidáig nem beszéltél viccről, miért érzem úgy, hogy ezt most találod ki? Talán mert egyrészt nem volt ott a szmájli"
"Hawks tapasztalatai szerint tehát nem egy közös őstől származunk, hanem egyenesen a majmoktól. " <-Vajon ez meg akkor mi lehet?
Miért én vagyok attól manipulatív, hogy te nem érzed az iróniát benne?
- "ahhoz képest, hogy csak vicc volt, elég keményen véded azóta is"
"Jójó lehet hogy igazatok van. Utána néztem jobban a dolognak, és lehet hogy csak túl sokat nyomatták nekem a "közös ős"-témát." (#120)
- "Akkor most hülye volt a fickó avagy sem?"
"Hawks is nyilván tisztában van a kérdés szubjektivitásával, de azért használta a "majomfaj" kifejezést, hogy jobban érzékeltesse az emberi evolúció gyorsulásáról tett megfigyeléseit." (#222)
Miért van az, hogy úgy érzem, mintha a falnak beszélnék?
- "Nem vagy te egy kicsit túlságosan érzékeny?"
Persze hogy berágok, ha írok egy senki számára sem sértő kommentet, erre beszólsz, válaszolok rá normális hangnemben, erre megint beszólsz. Visszaszólok, erre kapom tőled a kritikát, hogy nem való nekem a fórumozás. No comment...
- "Bár akármiről legyen is szó, mert kezd bonyolódni, mit is állítasz tulajdonképpen."
Miután jobban utánanéztem a dolognak, és az álláspontot, amire jutottam, a 220-as és a 221-es kommentben leírtam, hátha esetleg jó irányba tudom még terelni ezt a párbeszédet, de úgy látom, lövésed sincs, hogy miről beszélek. És persze megint csak én vagyok a hülye. Neked tényleg csak az a lényeg, hogy sárba tipord mások véleményét, ha nem egyezik a tieddel.
Ennek így semmi értelme. Részemről itt téma lezárva!