• kvp
    #41
    "Fujitsu-Siemens Laptop RULEZ!!"

    A legutobbi fusi laptop amivel talalkoztam olyan gyenge papirvekony villentyuzettel erkezett, hogy egy foliabillentyuzeteten jobb erzes lett volna kepelni. Mindezt ugy, hogy a gep kozepere tettek, tehat nem lehetett az asztalon tartott alkarral elerni a gombokat. Viszont kapott szep tukrozodo kijelzot es tuzforro volt az egesz gep egy par ora hasznalat utan.

    Nekem a regi ibm thinkpad-ekkel es toshibakkal van jo tapasztalatom. Jelenleg is egy regebbi 14 inches thinkpad-et hasznalok ha laptop kell. Kenyelmes a billentyuzete es eleg strapabiro. (a rekord a 2.5 meter eses bekapcsolva es kibirta)

    ps: Valoszinuleg az uj laptopom egy asus eee lesz, mivel van egy osi 10 inches 80 gombos toshibam, 7 inches szines 480p-s kijelzovel (oldalt a hangfalak) es ide-s ssd-vel. Ergonomiailag nagyon jol hasznalhato sokkal jobb a billentyuzete mint a fent emlitett ketmagos fusi laptopnak, csak ma mar egy 486-os keves. Az asus eee pont ilyen, csak modernebb elektronikaval, nagyobb hattertarral es soros portok helyett usb-vel.