Az, hogy van élet a földön kivül az nem hit kérdése, sztem ez tiszta matematika.Sok "filmben" és egyébb tudományos folyóiratban, ismeret-terjesztő műsorban ellőtt "közhely", hogy a mai ismereteink szerint az univerzum akkora, hogy badarság lenne azt hinni, hogy csak mi vagyunk. Ezek puszta számok. (a vallást hanyagoljuk) Az már megint más kérdés, hogy járnak e ide vagy jártak e itt. Ez mindenkinek saját képzelőerejére van bízva, hogy tud e ebben hinni vagy sem. De tegyük fel, hogy télleg itt vannak, én nem tudom, csak puszta feltevés. Ha télleg itt vannak, az olyan technikai fejlettségre utal(na), hogy szinte biztos nem tudnánk róla, hogy itt vannak, mert ha képesek legyőzni ekkora távolságokat, és mai ismereteink szerint kikezdhetetlen fizikai törvényszerűségeket, akkor nekünk hiába vannak olyan radarjaink, hogy egy gombot tudunk követni a föld körül, mint itt vki írta, az édeskevés (lenne).
A másik dolog, hogy ahogy itt vitázunk, azt olyan elvek mentén tesszük amiket már ismerünk, sejtünk, használunk. De mi van ha olyan dolgok alapján zajlanak bizonyos dolgok körülöttünk amit még nem ismerünk vagy amit még elképzelni sem tudunk? Mint ahogy régen sem tudták elképzelni azt, hogy a levegőnél nehezebb dolog tud repülni.tudom ez is közhely, de igaz
Vannak itt az sg-n akik még az éterben hisznek(pl:wanek),pedig már elég régen élt egy Einstein nevű fizikus aki bevezette a tér-idő fogalmát ezzel tökélesítve eddigi tudásunk a körülöttünk lévő világról.
Tehát felesleges itt vérre menő, személyeskedő vitába belemenni, hogy mi lehetséges és mi nem. Mai tudásunkat alapul véve (ami elég kevés) minden elképzelhető, csak nem biztos, hogy bizonyítható, vagy hogy valóban létezik is.
Lehet kicsit zagyva amit írtam de hát reggel van és dolgoznom kell:(
A cikkhez is hozzászolva, fentartom eddigi állításomat, hogy visszalépés.