• NEXUS6
    Ööööö..... asszem én is ezt dumálom!;)

"Ha száz bolha 1X jó, az már nagyon jó!" ahogy mondta vagy 20 éve a punk együtes dala.

Az 1 000 000 esetből 999 999 esetben a Vénuszt, reflektort, repcsit, léghajót, meteort, műholdat stb látnak, de mindíg akad 1, amit csak idegen lények hatásaként lehet értelmezni, ha rögtön az első, akkor puffneki mázlid volt. De voltak ilyen esetek, hiába van tele a Blikkújság Tótödön részeg ufóészlelő szexuális tartalmú élményeivel!;)
    Szal nem az a lényeg, ez csak egy szám volt, kb a vizsgált esetekbőlminden 500 lehet valós, ami azért kiba nagy szám ám!!!!

Köszönöm, hogy ált isk 1. oszt matekkal jössz, (tökre igazad van jól csinálod!) de én azért magasabb szintről hoztam ezeket az arányokat, meg valószínűségeket, szal nosza elötted a lehetőség a tanulásra, csak így tovább, ez csak a kezdet!;)

Mégegyszer leírom, amikor jön Etelka a tanítónő (4. C osztályfőnök), hogy ő bizony UFO-t látott, akkor elkezd mindenről mesélni, de mivel nem biológiás, hanem rajz-énekzene, nem fogja tudni rendesen megmondani, hogy mivel állt szemben, maksz, mint Szkájvolker Lajos!;))) Aztán a technikához sem igen konyít, szal amikor azt kérdezed tőle, hogy léghajó volt, vagy vagy levegőnél nehezebb tárgy, akkor meg mond valami fókuszmagazinosat, amitől nem leszel okosabb. Aztán a légiirányítóktól kérsz infót, hogy aznap Etelka közelében járt-e a Gúgyié léghajó, ami a Formaegyen szokott a nézők feje fölött kőrözni. Mire ők azt mondják, hogy kb 10 km. lehetett tőle, és leszállt. De nem ezüst színű, mint Etelkáé, hanem fehér, és nem 20 nagyszemű japános kinézetű muki utazott rajta, hanem csak 2 pilótája volt, meg ilyenek. Azt meg nem tudod, hogy Etelkával mi történt csak azt, hogy kibaszottul ki van valamin akadva, de hogy kendert/LSD-t szívott először életében, látta a léghajót, és a többit meg álmodta, vagy mi volt azt nem tudod. Szal ezt csak úgy sacc per kb tudod megállapítani, mert a vérvizsgálat sem ad egyértelmű eredményt. Szal megy ez az eset is a többi közé a levesbe, 50, max 60%-kal idegen voltak, de senki nem lett okosabb. sem Etelka sem te.

de azért vannak tiszta egyértelmű esetek is, de ez nem ok arra hogy Etelkát, és a tudományt megsértsük azzal, hogy az övét nem vesszük számításba.