• Munkas
    #18
    A mezei felhasználónak tök mindegy, hogy hívják az operációs rendszerét. Én pl. az irodai gépemen idén váltottam Win98-ról, de csak kisebb kényelmetlenségeket okozott a használata. Az XP hülyeségei, és az XP-vel az én gépemre is megérkező az informatikusaink furcsa biztonsági intézkedéseinek következményei kb. ugyanannyi hátránnyal jártak.
    Persze vannak pozitív oldalai egy új oprendszernek, de szerintem inkább csak a lelkes és új dolgokra vakon izguló trendi felhasználókból él a MS. Akiknek tetszik, hogy a legújabb verziójú oprendszer van a gépén, a telefonján, meg a mikrohullámú sütőjén is, még ha nem is lesz jobb tőle (sőt néha rosszabb).

    Én várok amíg kikopnak az XP-n futó szoftverek és/vagy sokkal jobbak lesznek az újabb rendszereken futó verziók, aztán akkor áttérek az épp „divatos” oprendszerre.
    Ehhez még kapkodni sem kell. Attól nem megy lassabban, vagy rosszabbul a munka, ha megszokott környezetben dolgozik az ember. Van aki évente szeret váltani és egy csomó mindent újra megszokni, vannak akik öt évig is jól tudnak dolgozni ugyanazon a gépen :)