#16: Az altalad felsorolt rajzfilmek, mind kidolgozasban (grafika) mind pedig tortenetben jocskan alulmuljak szinte az osszes animet. A japanok nagyon ugyelnek arra, hogy minden tokeletes legyen.
#20: Kicsit vitatkoznek a dragonball egy kokemeny sonen, ami (még japanban is) elsosorban a fiatal tini korosztaju fiukat celozza meg, az mar mas dolog, hogy az eszmeletlen humor es nagyon jo verekedos jelenetek miatt, tulajdonkeppen barkinek bejohet. (Aki birja a humort es a verekedest.)
#22: Nem veszed eszre mekkora baromsagot irsz? Csak hogy tudd japanban még mindig a sonen a legmenobb mangatipus. Toriyama nem titkoltan a vu cseng fele (kinai) nyugati utazast vette alapul, pontosabban abbol akart egy kepregenyt csinalni. Felhasznalt a sztoribol egy csomo elemet, a karaktereket, mindent. Mi ebben a lopas?
#26: Egyszeruen te nem vagy nyitott az uj dolgokra vagy a mas dolgokra. Igy nemertem miert jossz ide?
Javaslom egyebkent h egy kicsit nezz utana a Japan kuturanak anime/manga otaku kulturanak es utanna okoskodj. Kb 2-3ev mulva visszaterhetunk ra, mert olyan hatalmas temakor hogy kell hozza kis ido. :)
Ja igen, itt a forumon nemreg mutattak nekem is eme manga alkotast. Javaslom olvasd el. :D Waita_Uziga_-_Mai-chan_s_Daily_Life__English_.rar
#32: "Ebből jó filmet csinálni nagyon nehéz (megvalósításra gondolok), azért kiváncsian várjuk."
Nagyon egyet tudok erteni veled es vegre egy kis offtol mentes komment. Szerintem még mindig nem 100% hogy egyaltalan lesz film. A forgatas még elvileg nem kezdodott meg.
#33: "ráadásul a DB inkább a Bandai reklámsorozata :)"
Ennel nagyobb butasagot nem is mondhattal volna, leven a Bandai nem foglalkozik Anime keszitessel. Javaslom neked is kicsit asd bele magad a temaba utanna visszaterhetunk ra. :) #34: Rosszul tudod. Olvasd el a Dr. Slumpt (ami ha lehet még gyerekesebb mint a Dragonball) utanna mindent megertessz. (remelhetoleg, en szurkolok)
#36: Regi magyar meseket? Mi a fenenek? Ne erts felre, a mezga csalad az egyik kedvenc magyar filmmuveszeti remekmu amit lattam. De elorefele kell nezni es nem 30x leadni egy majd 40eves rajzfilmet. Akarjatok vagy nem, a vilag rajott hogy a japan animacio es kepregenyipar nagyon-nagyon remek es szepen terjed az egesz vilagon.
#37: Ez igy megint nem teljesen igaz. A Dragonball egy kepregeny sorozat Toriyama Akira tollabol. A rajzfilmet csak azert vettek szet, mert igy tobb penzt hoz(ott).
Tehat film: Titkolozas mar megy ezerrel ugyhogy ez biztato, de ami engem illet még mindig nem vagyok teljes mertekig 100%-ig meggyozodve arrol, hogy lesz film. A forgatas még nem kezdodott el, nemtudom honnan vettek ezt.