Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
Sziasztok!
Nemrég rátaláltam erre a szuper játékra a Youtube-on, és felkeltette a figyelmem hogy kedvemre letudok tölteni olyan kocsikat amiket én szeretnék, sőt mi több, emiatt töltöttem le. Na de itt a probléma...
Sok videót megnéztem már az interneten/youtube-on, de egyszerűen nekem nem megy, mindent ugyanúgy csinálok és egyszerűen amikor kiválasztom a kocsit a játékon belül (BMW M5 F10 2012) és rámegyek hogy START, betölt a csík olyan 3/4-ig és utána kifagy fekete képernyő és program bezárása gomb megjelenésével.
És lenne egy pár kérdésem is:
1.Mi a különbség a 3D Instructor 2.2 és a City Car Driving 2.2.7 es verziószámú játék között? Melyik a jobb?
2.Honnan érdemes letölteni kocsikat Pl a CCD 2.2.7 es verzióhoz?
3.Hogyan tudok be regisztrálni a Multisoft oldalára? Mert egyszerűen az oldal regisztrációs felületénél orosz nyelven feltett kérdésre a helyes válasz a NAP lenne, mivel a kérdés az hogy, Milyen csillag körül forog a bolygónk... de egyszerűen nem tudom vele elfogadtatni semmilyen nyelven a nap szót, és ezáltal regisztrálni sem enged

4. Esetleg van-e egy magyar, vagy angol nyelvű tutorial videó a kocsik játékba való berakásáról, vagy az egész játékról ilyen magyar/angol nyelvű FAQ. Inkább valami videó kéne ami a telepítésről fogva bemutatja a plusz mód berakásáig.
Nagyon nagy köszönetem érte ha valaki a kérdéseim töredékére is megtudná adni a választ, akár megközelítőleg is, főleg a kocsi berakás részére mert az érdekelne a legjobban.
Amit tudni kell a feltelepített játékomról, hogy sajnos nem eredeti, mert nincs PayPal kártyám.