Battlefield: Bad Company
  • AnarchoiD
    #579
    en BF:BC megsalott vagyok, filoztam OF2 -n es lattam hogy egy haver eppen jatszik vele, megkerdeztem. Felrerakta a jatekot es tanulsagos valaszt adott:

    "Felejtsd el!!! Qrva nagy csalódás! Hiába vetítenek a 240négyzetkilóméterrel, ennek a tizedét sem fogod látni, alig pár négyzetkm-en zajlanak a küldetések. Csúnyácska is, bugos is. Küldetések elõtt nem tudsz fegyvertváltani, a csapattársaid idióták.
    Már az utolsó elðtti küldetésben vagyok, eddig tudtam vezetn hummert, egy kis páncélos sz.rt, oszt ennyi. Viszont gyalogoltam vagy 50km-ert. A single kampány és a co-op kampány külön van, tehát ha single-ben elakadsz valahol, haverral meg tudod csinálni viszont nem enged tovább a következõ pályára. Ha co-op-ban kezded el a kampányt, csak a host-nál ment, tehát ha te valakivel játszol és nem te vagy a host, de mondjuk késõbb folytatni szeretnéd valaki mással, elõzõleg hiába jutottatok el mondjuk az 5.pályáig, ha te akarsz host-olni, csak új kampányt tudsz indítani, mert ugye elõzõleg nálad nem mentett. Meg co-op-ban nincs csöcspont. Nagy öröm mikor 2óra szenvedés után bukjátok a küldetést(na jó, 2óra nem lesz, én most a 10.pálya elõtt 5és félnél járok) és nincs más lehetõség, csak restart mission. A multija sem a szokásos, a 16/16-os meccsek azok 4/4-esek, csak mindenki egy szakasszal van, mint single playerben. Az egész kb abból áll hogy ekkor mindenki beáll hátra a szakaszával "sznájpolgatni".
    A grafika ekkor meg...én elõször ezzel kezdtem, többször le kellett ellenõriznem hogy tényleg a 360van bekapcsolva és nem a ps1. Mondjuk ps1-em nincs is:) Úgyhogy ha jót akarsz magadnak felejtsd el, nem azt mondom hogy nem lehet rákattanni, itt a végefelé egész jók a küldetései (vagy csak már megszoktam a hibáit:) de én rohadtul sietek vele hogy minél elõbb be tudjam cserélni. Rohadt nagy csalódás no. A Bad C. lába nyomát sem csókolgathatja, minden téren messze szarabb nála."

    Engem meggyozott MW2 -t megveszem enis , de gyakran vissza fogok jonni Bad Company -zni ;) amig a 2. resz ki nem jon....