Su0my#19
a KR 2000-ben is az új KITT elég gagyi volt... az a régi pontiac úgy, ahogy van még ma is megállja a helyét külsejében akárhol.. pont, hogy avval dobtak volna nagyot, ha visszatérnek hozzá..
shelby... hát... katasztrófa KITT-nek (nekem nem tetszik amúgy sem, de ez ízlés kérdése).. a két első lámpa és ahogy lentebb is mondták a nagy beömlőnyílás hansúlytalanná teszi a piros villogót, amely mellesleg túl hátul van, túl hosszú, a motorháztető formája is szörnyű.. a lámpák miatt amúgy nemtom hogy lesz az éjszakai lopakodó üzemmód-> jó kikapcsolják, de valahogy az volt az igazi (főleg akkor régen), hogy behúzódott a lámpa a motorháztetőbe :)..
gyerekkorom egyik legmeghatározóbb sorozatából tök jó lenne egy egész estés filmet készíteni, ezt aláírom. azt is, hogy Hassi bátyó egyrészt túl lecsúszott (háhááá:D), másrészt meg öreg is a szerepre, de ő kell a filmbe mindenképp (eddigi infok alapján ez az 1 pozitívum mondható el a filmről szerintem, a történet is elég gagyi..)-ahogy egy KARR-hoz hasonló 'gonosz-KITT'-is mindenképpen szükséges egy KR egész estés filmbe. mindegy. majd, ha én írom a forgatókönyvet, ugye
azért ne írjuk le enniyre előre, de nekem az autó előre elrontja a filmet