Itt az új K.I.T.T.
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régi kocsit vissza!!! Milliók ülnének le megnézni. Én is. Az meg már egy és egymillió.
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Szerintem érdekes az a villogó...mind3 képen ugyanazon az oldalon a legvilágosabb...lehet hogy fake és csak egy matrica van odanyomva ? 😄
a KR 2000-ben is az új KITT elég gagyi volt... az a régi pontiac úgy, ahogy van még ma is megállja a helyét külsejében akárhol.. pont, hogy avval dobtak volna nagyot, ha visszatérnek hozzá..
shelby... hát... katasztrófa KITT-nek (nekem nem tetszik amúgy sem, de ez ízlés kérdése).. a két elsõ lámpa és ahogy lentebb is mondták a nagy beömlõnyílás hansúlytalanná teszi a piros villogót, amely mellesleg túl hátul van, túl hosszú, a motorháztetõ formája is szörnyû.. a lámpák miatt amúgy nemtom hogy lesz az éjszakai lopakodó üzemmód-> jó kikapcsolják, de valahogy az volt az igazi (fõleg akkor régen), hogy behúzódott a lámpa a motorháztetõbe 😊..
gyerekkorom egyik legmeghatározóbb sorozatából tök jó lenne egy egész estés filmet készíteni, ezt aláírom. azt is, hogy Hassi bátyó egyrészt túl lecsúszott (háhááá😄), másrészt meg öreg is a szerepre, de õ kell a filmbe mindenképp (eddigi infok alapján ez az 1 pozitívum mondható el a filmrõl szerintem, a történet is elég gagyi..)-ahogy egy KARR-hoz hasonló 'gonosz-KITT'-is mindenképpen szükséges egy KR egész estés filmbe. mindegy. majd, ha én írom a forgatókönyvet, ugye <#idiota>#idiota>
azért ne írjuk le enniyre elõre, de nekem az autó elõre elrontja a filmet<#szomoru1>#szomoru1>
shelby... hát... katasztrófa KITT-nek (nekem nem tetszik amúgy sem, de ez ízlés kérdése).. a két elsõ lámpa és ahogy lentebb is mondták a nagy beömlõnyílás hansúlytalanná teszi a piros villogót, amely mellesleg túl hátul van, túl hosszú, a motorháztetõ formája is szörnyû.. a lámpák miatt amúgy nemtom hogy lesz az éjszakai lopakodó üzemmód-> jó kikapcsolják, de valahogy az volt az igazi (fõleg akkor régen), hogy behúzódott a lámpa a motorháztetõbe 😊..
gyerekkorom egyik legmeghatározóbb sorozatából tök jó lenne egy egész estés filmet készíteni, ezt aláírom. azt is, hogy Hassi bátyó egyrészt túl lecsúszott (háhááá😄), másrészt meg öreg is a szerepre, de õ kell a filmbe mindenképp (eddigi infok alapján ez az 1 pozitívum mondható el a filmrõl szerintem, a történet is elég gagyi..)-ahogy egy KARR-hoz hasonló 'gonosz-KITT'-is mindenképpen szükséges egy KR egész estés filmbe. mindegy. majd, ha én írom a forgatókönyvet, ugye <#idiota>#idiota>
azért ne írjuk le enniyre elõre, de nekem az autó elõre elrontja a filmet<#szomoru1>#szomoru1>
Blackmail the Universe
itt nem errõl van szó te...<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Blackmail the Universe
Naugye...ide nem kellenek forgatókönyvírók úgyis mostanában csak remake-ek készülnek mindenböl...
A türelem rozsdát terem.
Persze, ha aládraknák, akkor meg a nyáladat vernéd.
Pl engem. Gyerekkorom egyik meghatározó sorozata volt a Hazárd megye lordjai és Starcky és Hutch mellett.
(A Dallast is most forgatják majd újra ha jól rémlik mozifilmként..)
A régi kocsi elején a LED sor sokkal hangsúlyosabb volt, ugyanakkor beleilleszkedett a formába is, itt a nagy levegõbeömlõ nyílás mellett eltörpül, ráadásul még külön ki is lóg. Ronda. Maga az egész kocsi is elegánsabb volt, nem ennyire zömök mint ez.
Szerintem is sokkal szebb a régi Pontiac. És ezt nem azért mondom, mert azt szoktuk meg, hanem azért mert az egy legendásan gyönyörû kocsi, ez pedig "csak" egy szimpla vadállat!
Egy corvette nekem is jobban bejött volna az új szériában!
Egy corvette nekem is jobban bejött volna az új szériában!
Miért vannak rajta csíkok? Miért Shelby Mustang?
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, hogy a Mustang kb. minden amerikai divatfilmben benne van. Gondolom senki nem veszi, így kell neki a marketing. Ez a poroljuk le a régi klasszikusokat dolog sztem egy kardinális faszság. Egy kult sorozatot, filmet, zenét, akármit nem lehet reprodukálni, felülmúlni. Az életérzés akkori és megismételhetetlen. Ez kb. olyan, mintha a Dallas-t akarnák újraforgatni/folytatni. Mellesleg ott volt a ZS-kategóriás Knight Rider 2000 (vagymi) sorozat. Hát kritikán aluli volt az is, és aki elsõnek látta az orig. KR-t (gyerekfejjel), az már nem tud örülni neki.
Ez a közgazdász szemlélet nagyon nem jó. Vannak a jelen korban is a POP kultúrát meghatározó elemek. Vagy a mai világ tényleg arról szól, hogy gyökértelenítve globalizálunk? Felmerül a kérdés: Mikor lesz a génálományunk is globalizált-homogenizált (pasztõrözött)?
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, hogy a Mustang kb. minden amerikai divatfilmben benne van. Gondolom senki nem veszi, így kell neki a marketing. Ez a poroljuk le a régi klasszikusokat dolog sztem egy kardinális faszság. Egy kult sorozatot, filmet, zenét, akármit nem lehet reprodukálni, felülmúlni. Az életérzés akkori és megismételhetetlen. Ez kb. olyan, mintha a Dallas-t akarnák újraforgatni/folytatni. Mellesleg ott volt a ZS-kategóriás Knight Rider 2000 (vagymi) sorozat. Hát kritikán aluli volt az is, és aki elsõnek látta az orig. KR-t (gyerekfejjel), az már nem tud örülni neki.
Ez a közgazdász szemlélet nagyon nem jó. Vannak a jelen korban is a POP kultúrát meghatározó elemek. Vagy a mai világ tényleg arról szól, hogy gyökértelenítve globalizálunk? Felmerül a kérdés: Mikor lesz a génálományunk is globalizált-homogenizált (pasztõrözött)?
epic akciójelenet a következõ részbõl: http://epicdhburger.ytmnd.com/
Nekem az a bajom a mustangval hogy minden filmben benne van. Nem tudom anno mennyire volt híres az a pontiac de én gyerekkoromban nem isemertem azt a kocsit fõleg nem totál feketében és ezért mégjobban tetszett, olyan vagány volt. Persze 10éves fejjel. Ez a kocsi meg egy átlagos mustang piros villogóval. Ha nem lenne rajta a villogó vagy és 3év mulva elmegy az utcán, senki sem fogja azt mondani hogy "nézd ott megy KITT!", hanem csak legyint hogy ott egy régi fekete mustang. Egyszerûen nem kelt feltünést. Ha meg egy tök fekete pontiac megy el most vagy akár 10év múlva. Az akkor is feltünõ lesz még akkor is ha nincs rajta a villogó. Ez az én szerény véleményem
Én fõleg azért mondom, mert KITT-et úgy ismertük / szerettük meg, hozzá tartozik az image-éhez, mint ahogy Hasselhoff is. Nem mondom, hogy bárminemû változtatás csak ronthat az összhatáson, de azért a Pontiacot megtarthatták volna. Hasselhoffal nem tudom mi van, õ már asszem a 60-as éveit tapossa, ráadásul sok a zûr körülötte. 😊
szerintem meg az lett volna sokkal jobb, ha ezt az egészet meg se csinálják
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Szerintem egy Corvette C6 sokkal jobb lett volna...
Szerintem is.
Szerintem a régi Pontiac jobb volt. Lehet, hogy csak a megszokás beszél belõlem, de akkor is. 😊
← ElőzőOldal 2 / 2