...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • twentytwo
    Sziasztok, elkezdtem játszani ezzel a crysis 2-vel, és úgy néz ki, hatással van rám.
    Álmomban is előjön.
    Álmomban ellátogattam nagymamához vidékre, tök nyugis volt minden, egyszer csak azt veszem észre, hogy az ösztöneim azt súgják, hogy idegenek vannak a közelben, és engem keresnek. Mondhatom, rohadtul elkezdtem félni, fel is kaptam valami infratávcsőt vagy mi a szart, és láttam, hogy az idegen még messze van, de közeledik. A para az volt, hogy nem hoztam magammal a nanoruhát nagyihoz látogatóba, szal tök védtelen voltam egy felfegyverzett idegen elleni harc esetén! azért álmodhattam azt, hogy nagymamához mentem látogatóba Prófétaként, mert mifelénk a nagymamát "nanó"-nak szokták hívni, gondolom a nano-suit nyomán.
    Szóval jött az a rohadt idegen, én meg egy titkos személyi hívóval kértem az US Armyt, hogy küldjenek erősítést és hozzák a nanoruhámat is!
    Hál Istennek, jöttek is a marine-k egy Blackhawk típusú helikopterrel és elhozták a göncömet is, amit rögtön felkaptam magamra. Miután teljes harckészültségben álltam az idegen elébe, az kereket oldott. Viszont a közelben becsapódott egy idegen űrhajó, odasiettem, hogy Armor üzemmódban földbe döngöljem a dögöket, erre csak egy rakás civilt láttam, amint előjönnek a hajóból. Ezekkel nem tudtam mit kezdeni, akárcsak a játékban sem. bekapcsoltam a hőérzékelő üzemmódot + a Visort, és feltünt, hogy a kifelé áradó embertömegből egy nagyobb sugárzást kibocsátó egyed próbál továbbálni. gondoltam, ez egy fejlábú lehet. Le akartam csapni rá, erre felébredtem. Sajnos már nem tudtam visszaaludni, de a megálmodott részek szerintem már egy életre bennem maradnak...
    Lehet le kéne állnom a játékról, pedig még csak ott tartok, hogy elkaptak a Katonák...