...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • DarkSector
    azt észrevetted, nem roszból hogy ez nem 0 ahhoz képest, lehet ott brutál full-hd-ben küldhetted, de volt 2-3 ember akit lelőttél, azt nézted hogy hullámzik a víz a part mellett.
    meg lötted a fákat, azt sokan kiverték a monitorra.

Itt meg full akciós az egész robbanások füst a szörnyek sokkal komolyabbak, meg egy faxa nagy város.

én nem pixelszámra nézem a játékot.
    ps3-ra az uncharted 2-őt meg a GoW3-at a crysis pixelszámra meg a 2640-es felbontással veri, de mit kapsz cserébe? full unalmas szar 1x lenyomják és ennyi. Az egy nagy techdemo. Míg a 2 említett játék ps3-ra a grafikát úgy alkalmazza hogy életet "visz a játékba".
    Nem vitaképpen mondtam meg hogy konzol vagy pc, mert nem azon van a hangsúly most.

de akár mondhatnánk a BF-BC2-őt is, jó ott lehet nincs akkora nagy játékélmény, de a látványvilág nagyon intenzív, a sok robbanás, meg a többi.
    független attól hogy nem nagyszabásúak benne a textúrák ha nagyitóval néznénk.

összeségében lehet csak nekem jön be ez a betondzsungeles téma, de jobban tetszik mint a régi crysis.
    jó legyen akkor hogy csúnyább, de akkor is én untig megelégednék ennyivel látottak alapján ha persze ez valóban így néz ki játék alatt is, mert a szörnyek azért eléggé hihetetlennek tűnnek, hogy nem cg-s karakterek.

nekem ez a betondzsungeles téma áll közel az izlésemhez, lehet azért örülök ennyire hogy végre egy normális fps van láthatáron, a sok világháborús után.