• Deus Ex
    Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a #24-esért nem jár majd ennyebennye, mégha nekem jobban igazam van, mint neked, tény, hogy etikátlan, kultúrálatlan, személyeskedő módon fejeztem ki magam, de legalább választékos voltam:-D. Arra viszont te ne kössél nagy összegű fogadásokat, hogy IRL roppant megszeppent jelenség lennék.

Kétféle ember van (ebből a szempontból. Ne köss bele.): az egyik képes megismerni a körülötte zajló élet játékszabályait, és veszi magának a fáradtságot ezek mentén játszani, a másik fajta pedig nem. Nos, ezutóbbiak vagytok ti. Ha pedig senki se ver orrba benneteket, amikor hülyék vagytok, akkor semmi sem fog késztetni a változásra. Bár végülis nekem az sem fáj, ha nem változol, csak akkor tartózkodj a fórumozástól, és ne hülyíts meg másokat is, ne kínáld fel az ész nélkül kételkedés és tagadás könnyű útját.
    Biztosan vannak visszásságok a tudományban, az újságírásban, mindenki sütögeti a kis pecsenyéjét, hajt a zsére meg a dicsőségre, de ez ilyen. Emberek vagyunk. Nem ez a lényeg, nem ezt kell kiemelni. Az a fontos, hogy valaki hozzátett valamit az egyetemes tudáshoz, persze közben nevet szerzett magának, meg kocsit, meg nyaralót, meg fenetudja mit, meg lehetett volna hatékonyabban, meg előbb amazt,de a lényeg az eredményen van. Ha pedig momentán nem látszik a gyakorlati alkalmazás, bizonyos keretek között az sem túl nagy tragédia, talán ez a kis morzsa kell majd másfél év múlva egy áttöréshez. Ennyi.