• ziby
    Linux szerintem milliószor felhasználó barátabb(részletes beálítások, sok, jó doksi) , és nekem az egész sokkal átláthatóbb. Ha le ülök a gép elé azt érzem hogy azt csinálja amit én akarok, és érzem rajta hogy az én rendszerem, én magam állítottam be a legapróbb részletekig mindent. Windowsal az a bajom hogy hogy nem lehet válogatni. Az van amit adtak hozzá és kész. Pl.: windowson az ablak kezelő végletekig menően silány szerintem. Kezdve az asztalok számávával, nincsennek meg a rétegek, nem lehet tab-olni. No meg amitől falra lehet mászni hogy mennyire GUI centrikus az egész rendszer. Szerintem a két rendszer között az a különbség hogy a Linux az felhasználóbarát, a Windows meg hülye barát. És míg a Linux arra figyel hogy úgy legyen minél hülyebarátabb hogy közben megőrizze azokat a tulajdonságait ami miatt szeretik, és amit majd később a kezdők is értékelnek majd.

No meg ha lusta dög az ember és már az egeret is lusta használni, bill-ről is tökéletesen irányíthatja a rendszert:D

Zárául: Az senkit nem érdekel hogy valaki saját hülyesége miatt nem tudja használni a linuxot. Nem azért van a linux hogy mindenki azt használja, hanem hogy megbízható, jól kezelhető rendszer legyen. ( A kezelhetőség nem egyszerűséget jelent)

Na de az egészen csak idegeskedek, szerda este van inkább megyek bulizni.