• RealPhoenixx
    Deus Ex:

#90: "Zsemberi fényező" - irtam es vedd tudomasul, es ayt is veheted tudomasul, hogy nem mindenki kenheto, csupan te, a gradiensek mindig megvannak, es vannak olyanok, melyeken nem tudsz tullepni

"Hatékonyságot elolvastam és minősítettem" - nem eppen ugy nez ki, de vegulis a minositesed hol szamit ha nem is ertesz hozza, ugyanis minden bizonnyal nem vagod hogy milyen technikakkal hany dekadot lehet javitani es hogyan /a pgp-ben ssl-ben es ssh-ban igencsak nincsenek ilyenek, megis tok gyorsnak tunnek - velhetoen a csalasi technikaknak koszonhetoen, de mint regen, ma mar nem fogok nekiulni es ujra tesztelgetni azokat, egyszer megtettem, igazam volt, azert hogy ujra ugyanazt igazoljam, sztem folosleges/

"meghúznám magam és megpróbálnék tanulni" - nem eppen igy nezel ki a viselkedesed alapjan, de ha igy is neznel ki, akkor irnal ekkora blodseget?
    "Szerintem is ez a poén az életképes kutatási és elméletgyártási módszerekben: vannak tényeink, vannak ismereteink, és megpróbálunk belőlük kikeverni egy ellentmondás mentes történetet, miközben nyitottak vagyunk önönn tévedésünk lehetőségére, és az abból való épülésre." -te visszaolvastad amit irtal? Mar bocsi ha megbantalak azzal, hogy visszaidezlek, de ertelmezd a sajat mondatodat mar egy kicsit /ertem mit szeretnel kifejteni, de hogy ez ennyire ne sikerulne/
    /rautalas: a kutatasi szo kornyeken motoszkalj/

RSA-val kapcsolatban, csakhogy ertheto legyen szamodra (mert ugy latszik szamodra kulon kell hangsulyozni dolgokat *hanyszor kellett neked elmondani valamit altalanosban? -ne vedd sertesnek, csupan minositesnek, mert erre aszem nagyon raszolgalsz, hiszen ez mar kicsit tobb a soknal*):
    1. Az RSA-rol kiderult, hogy biztonsagos, mar a 70-es evekben
    2. ami az RSA alapja, ugyanaz az alapja a ma hasznalatos minden mas adatvedelmi megvalositasnak
    3. latszik mennyire nem ertesz az RSA-hoz sem, mert nem az "RSA fájintosságának kulcsa"-lasd a 91-es postodat, nem magaban az RSA-ban rejlik, hanem a faktorializalasban, de a 2.-es pontban mar rautaltam erre a tenyre
    4. "van RSA kinyitó algoritmusa" -csak a sajat tudatlansagodat tukrozi ez
    5. "Jelenleg azért bízzuk rá a titkainkat, mert azt hisszük" - en pedig sajnos valoszinusitem hogy letezel, es nem csak hiszem, a hit sztem pedig mindenki intim szferajanak resze, szval ne teregessuk ki, mint a szennyest, nem biztos hogy masok szeretik latni a szarado alsonemuidet