Epikurosz#88
Tolerancia.
Ez ugye divatszó.
engem senki nem zavar, én mindent meg tudok emészteni. Ettől függetlenül velem is kikezdtek egyesek (pláne, ha mertem kritizálni a zsidókat). Na de, már megszoktam, és igazából nem is zavar.
Különben az alábbi vitából is sok mindent lehetett tanulni a kriptográfiáról, és szerintem ezek a srácok értenek hozzá, mert annyira szenvedélyesen tudtak vitázni.
De, mondok egy ennél is okosabbat: csak úgy brahiból feldobtam valamelyik fórumon azt az ötletet, amely nemrég született pihent agyú nyugati tudósok fejében, hogy mármint az öz9nvíz nem lenne más, mint a Földk-teng. vizének beömlése a Fekete-teng. medencéjébe stb. Hát nem nekem rontottak a vadak? Hogy aztán valamelyik vitapartner, aki előtte biztos soha nem látott, halott semmit erről a témáról, két oldalas cikket szentelt a témának a Természet Világában, aholis egyebet sem csinált, csak cáfolta azt, amit én írtam. Hát, így köszönöm szépen, én is tudok cikket írni, na de hun van a tiszteletdíj fele?
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy épületes baromság is kiválthat a megfelelő helyen és agyban olyan gondolatokat, amelyek aztán még értékesek is lehetnek. A poén pedig az előző sztoriban az, hogy perdöntő bizonyíték híján én sem vagyok meggyőződve az általam akkor és ott hangiztatott elmélet helyességéről - mer hülye azér nem vagyok! - de láttam abban fantáziát, hogy elcsócsáljak vele.