• RealPhoenixx
    MrZool:

Friss, nem megjosolhato, etc, - szep jelzok

Aszem kiba modon nem latod a lenyeget, amirol eddig zagyvaltam neked.
    Menthetetlen?? Hmmm..., ez a jelzo igencsak passzentos rad, hiszen nincs szukseg szimmetrikus eljarasokra!!!! Errol papoltam eddig.

Kulcsot nem algoritmussal cserelsz, de mind1, kulccsere algoritmusok nem leteznek, csak legfeljebb eljarasok, aszem utana nezhetnel nehany fogalomnak.
    De lehet tobbet mond, ha kulfoldiul kell mondani valami baromsagot: protokoll

Hidd el kiba modon nem erdekel sem ekezet sem helyesirasi hiba -mellekeskent.

Hash alapu - lancolt jellegu megvalositas, mikor valoban valamilyen hash eljarassal kepeznek hash kulcsot a kodolando allomanybol, es a hash kulcsot vedik csak RSA-val, az allomanyt pedig a hash kulcs reven "kodoljak"

Szaz szonak is egy a vege:
    1. tok mind1 mivel generalsz, lehet az baromi jo veletlenszam vagy alveletlenszam generator, vagy hashkepzes, etc, ha nincs ra szukseg, mert van egy fain csalas mentes RSA megvalositasod (hash masra egyebkent nem is okes csak ellenorzesre max)
    2. nincs szukseg szimmetrikus kulcsra
    3. a szukseget a celszeruseggel ne keverd mar
    4. putri: hat igen, lehet hogy onnan jottem es nem valami anyagi nivos de kiba modon sotet tarsadalmon eloskodo fasz csalad reven jutottam idaig
    5. fostalicska: orulj neki hogy masokon eloskodhettel es a tudatlan fejedet koponyak okosithattak
    6. tanarok: attol hogy te nivonak tartod az meg siman lehet alja tudas, sok tanar pedig nem tud szinte semmit (tisztelet a keves kivetelnek, akik szakmailag is es tanarilag is valoban sokat ernek es akik a kollegaik miatt szopnak eppen eleget)

7. RSA gyorsito csalasok 1: primgenerator csalasokbol van minimum 8 tipus, kulcs csalasokbol pedig minimum 2

8. RSA gyorsito csalasok 2: hibrid eljarasok

9. Csalo RSA megvalositasok kevesebbet ernek mint a tok egyedi de primitiv nem nyilt kodu algoritmusok

Az pedig hogy itt RFC-kre hivatkozol, hat hivatkozgass, ha koponya lennel, talan tudnal erdemlegesen azokhoz tenni valamit, vagy konkret sajat, de nem magolt otleted is lenne, de mivel nincs, igy robotolhatsz mas igaja alatt. -> ez az ami megmutatja a tudasod igazabol (az pedig mas kerdes hogy mennyire tudod magad eladni, lattam en mar csont hulyet ugyvezetokent is posztolni, lehet te is annak valo vagy?! LOL)