RealPhoenixx#40
KVP: szerintem is tulzas amit irtal, de ez csak a velemenyem, kivancsi lennek mire alapozod azokat amiket irtal, tudnal prezentalni esetleg egy szep leirast (marmint hogy minden mai titkositas realtime torheto, etc)?
Masfelol: en megvallom nem teljessen ertettem meg a cikkbol a dolgot, a te leirasod jobban tetszett, de nem tom mennyire hiteles ...... (mit tanultal?)
Ezeken felul pedig ugy vellem, nem igazan lehet manapsag ilyen "tranzisztorokat" kesziteni, legfeljebb "elektroncsoveknek" (gondoljunk a szamitastechnika kezdetere, amikor nem veletlenul volt foci palya meretu egy ilyen gep; vagyis nem nagyon lesz konkretan desktop celu valos kvantum szamitogep meg valszeg vagy 30-40 evig *szerintem*)
Wanek-ot csipem, bar igaz sokak ellenszenvet vivta ki az olyan kezdessel, hogy valamit elbol leoffol, de az biztos, hogy nem allitanam hogy tudatlan
MRZool: a brute force tores is algoritmus, mar bocsi :) *28-ra valasz*
Assdf: szerintem is kihasznalhatatlan lenne ha letezne is ilyen kvantumgep, hiszen igazad van a probalkozasi lehetosegek szamat illetoen, arrol nem beszelve, hogy van savszelesseg is a neten, szval kopdoshetne a kvantumgep a kvantumramokbol az adatokat, ha egyszeruen az internet tul lassu neki, nemhogy mas szamitogepek, es mint tudjuk, egy halozatban mindig a legszukebb keresztmetszet a legmeghatarozobb (vagyis egy kvantumszamitogep sem gyorsabb mint egy 64k-s vonal afrikaban /utana lehet nezni mennyibe kerul forintositva egy ilyen savszel ott -meglepodtok-/)
Utolso mondatom tekintve kijelenthetem, hogy tudom hogy mennyire gyors egy kvantumszamitogep!!!! A valasz: 64K!!!!!
Nesztek bazeg, volt ertelme ennyit szenvedni egy ilyen ujitason 64K-s sebessegert :) -hehehe-