• Su0my
    nos. annyit a kedves linuxos fickókról, hogy én tisztelettudóan, részletesen leírva a problémát tettem fel kérdéseket fórumokon (hozzáteszem, előtte 3 órát keresgéletem előző topikokban/helpekben megoldást, de lofaxt sem ért.. nem gond, assziszem fel fogom tenni az ubuntu uj változatát, én szeretem berhelni a gépet, de a linuxnak egyelőre igazából csak hogy is mondjam... jóindulatból van köze maximum ahhoz, hogy alternatívája legyen egy Apple OS X-nek, vagy egy Microsoft oprendszernek... én szurkolok a linuxnak, viszont mélységesen elítélem a sok 'genyó' 'énvagyokakirályésmindenhezértekmertlinuxothasználok' -féle xar linuxos kockát. nem érdekel, ha emiatt kapok hideget/meleget, nekem ez volt a tapasztalatom. és lehet, hogy hülye vagyok a linuxhoz (van pedig sok PC-s tapasztalatom, még ha a windows ismerete/ a windows programozása sok esetben lófaxt sem ér), de addig semmi esélye sincs, amíg ilyen xararcoktól kéne megtanulni a dolgokat. hahh és még ők szidják az egyszeri júzereket..

állítom, a felük pl sose látta a napot, ilyenek ne arcoljanak má..