• menetrend
    Bezony Tviknél az igazság. Az ember azért üti meg a hardvert, hogy levezesse a feszültségét. És ugyebár azon akarja levezetni ami felidegesítette. És a szoftver a gépen fut, szal ez a legközelebbi ami tehet róla és így az kapja az ívet.

Akuma: Az emberekkel előfordul, hogy egy megbízható géppel és jó szakmai tudással beüt valami gebasz és ez annyira felbosszantja hogy ráver egyet a gépre. Nem úgy kell elképzelni hogy nap 3 órát folyamatosan üti a gépet. Engem pl írtózatosan fel tud bosszantani ha szépen nyugodtan jáccok és hirtelen elmegy az áram vagy szimplán behal a progi a gépen pont akkor mikor valami királyság van és mivel megbízható elvileg, ezért még rég is mentettem vagy elfelejtettem.
    Vagy ha 30 perce próbálom megcsinálni a legegyszerűbb dolgot de valamien apróság miatt amiről nem tehetek ez nem megy. Ekkor elszáll az agyam. Ezért van 1000 ft os billem amit nyugodtan szétverhetek. + ez még bírja is nemúgy mint a drága hiperszuper szmötyik. A gép ütlegeléséről és egyéb kínzásáról (voltak hihetetlen mozdulataim, az egyiket egy bill végleg megbánta de akkor olyan szinten elborult az agyam hogy elmeorvos sírvafakadt volna) leszoktam mert már nem olcsó a gép főleg ami most van...