Gépeket zúznak a stresszes irodai dolgozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legrosszabb, amit tehetsz, hogy magadban tartod a dühöt. Szerinem inkább az egér/bill. menjen tropára, mint a gyomor az idegtõl...
Mellesleg meg jó kalviatúrát kell választani > én az enyémet régebben többször elég intenzíven ütlegeltem és még mindig hibátlanul mûködik. És még csak "a könyvet" sem kellett hozzá elolvasni. 😉P
Egyébént nem egyértelmû, milyen "könyvrõl" beszélsz... Lehet, hogy a "Hogyan legyen önmaga pszichológusa" kategóriába sorolható...? 😛
Néha rám is furcsán néznek a cégnél is, meg civilben is, amikor a gépekkel szöszmötölök. És nem értik, nekem miért megy az, ami nekik nem😄
Mert tényleg lelke van annak a szerencsétlen gépnek.
Persze csak becézõ szavaktól nem fog megjavulni, ami elromlott.
Idéznék egy informatikai közmondást, érdemes komolyan venni: A számítógép nem a gondolatainkat, hanem az utasításainkat hajtja végre<#vigyor>#vigyor><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A munkahelyi gépem fontos munka közben elhal (meg random módon). Ok, elõfordul. A 20. alkalom körül, sok sikertelen bios állítgatás után kezdtem öklözni fagyáskor. Biost frissítettem, rosszabb lett, régebbi nem megy vissza/nincs. Kiderül hogy minden alkatrásze a gépnek az olcsó szemét legaljából van válogatva. Pénz nincs új cuccokra. Kapott pár fejrúgás-szerût mikor nem volt ott senki (magasan vannak a gépek).
Azóta boldog és stresszmentes vagyok az új, mûködõ géppel 😊
http://en.wikipedia.org/wiki/The_IT_Crowd
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Szóval csak érzéssel bánjatok a gépekkel, tudjátok mintha lovat ba****nátok... <#banplz>#banplz><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#email>#email><#zavart2>#zavart2>
A munkahely váltás sok esetben megoldás lenne, de nem mindig lehetséges.
Ez annyira igaz a környezetemre! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Király cikk, nagyon sok igazság van benne! Küldöm is tovább az illetékesnek 😊
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
persze, mert ez mindig olyan könnyen megy
végy egy céget és egy stabil állást és egy hülye új fõnököt tizenX év után. majd pont munkát fog váltani az ember...van amikor a szar körbevesz és ha fejed tetejére állsz sem szabadulsz meg tõle
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Különben a hülyével van dolgom akkor meg általában elnevetem magam és azt mondom (néha hangosan), hogy hála Istenek, hogy én nem lettem ilyen hülye. De soha nem engedélyezem, hogy a hülyéktõl függõ legyek, sem a munkámban sem az életben, ha nem tudom elkerülni akkor munkahelyet kell váltani, nem holnap hanem most, ma, egy perce múlva.
Blackmail the Universe
Pl játék közben d3derr, critical error, pff ctd, vagy lenyomsz egy játékot tálcára, és összeakad a d3d felület a vindózéval, és semmit sem látsz, csak sorban kifehéredõ ablakokat, meg max egy homokórázó egeret. Na arról is a felhasználó tehet?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ezek szerint Te egyéni felhasználó vagy 😄 Az otthoni gépemet én sem csapkodom (mondjuk az irodait sem), de ez a "ments gyakran" dolog hülyeség. Persze, én is gyakran mentek, nem vagyok hülye, nem is errõl van szó. De amikor az a qrva intranetes hálózat pont akkor kegyeskedik alulról szagolni az ibolyát, mikor nagyon kéne használni és ez nem rajtad múlik, hanem esetleg egy külföldi kreténen valahol Németországban, mert épp akkor lötykölte ki a kávéját a szerverbe bele... Na akkor ölni tudnék!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ezt a cikket fogadjunk én ihlettem 😊
Mára nekem is kijutott a jóból 😊De még nem vertem szét semmit 😊
"Gépeket zúznak a stresszes irodai dolgozók" -ez így nemigaz, egy rendesen idegbeteg magyar irodai "robot" (mint Én) az mindent lehentel amit maga körül talál : D
Azóta van az asztalomon egy gumilabda, melyet ha elborul az agyam, erõsen nyomogatok😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Mármint hogy verik... hát azt verik ami éppen okozza a dührohamot vagy ami a legközelebb van. Egyik kollégám az ajtót b@ssza be, a másik a széket vágja nem kis erõvel hátra mikor dühösen felkel belõle, a harmadik meg a billentyüzetre csap egyet...
Szóval nem a cikke lvan bajom hanem a cimével: "Gépeket zúznak a stresszes irodai dolgozók" ez megint ilyen tegyük mindenért felelõssé a számitógépeket tipusu hirhajhász cim
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Azért azt megnézném amint valaki ráfanyalodik a sarki kaktuszra.. <#idiota>#idiota>
https://twitter.com/foodlfg
Kolléganõim simán csak sírnak egyet (egy jó nagyot...). Ilyenkor lehet bevetnbi a vígasztalásos témát. <#rinya>#rinya><#help>#help><#puszis>#puszis><#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Amúgy én az egeret szoktam hozzábaxni néha az asztalhoz mikor a rendszer belassul. Néha a bill -zet is kap egy kicsit 😄
Sajna nálunk közpönti szerveren van a rendszer, csak ilyen kis HP munkaállomások vannak és ha a szerver kaput akkor az egész rendszer kaput. Ha a szerver vagy az egész rendszer fagy, úgyhogy elég soxor mennek az anyázások.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Az operációs rendszeren is túl...
Akuma: Az emberekkel elõfordul, hogy egy megbízható géppel és jó szakmai tudással beüt valami gebasz és ez annyira felbosszantja hogy ráver egyet a gépre. Nem úgy kell elképzelni hogy nap 3 órát folyamatosan üti a gépet. Engem pl írtózatosan fel tud bosszantani ha szépen nyugodtan jáccok és hirtelen elmegy az áram vagy szimplán behal a progi a gépen pont akkor mikor valami királyság van és mivel megbízható elvileg, ezért még rég is mentettem vagy elfelejtettem.
Vagy ha 30 perce próbálom megcsinálni a legegyszerûbb dolgot de valamien apróság miatt amirõl nem tehetek ez nem megy. Ekkor elszáll az agyam. Ezért van 1000 ft os billem amit nyugodtan szétverhetek. + ez még bírja is nemúgy mint a drága hiperszuper szmötyik. A gép ütlegelésérõl és egyéb kínzásáról (voltak hihetetlen mozdulataim, az egyiket egy bill végleg megbánta de akkor olyan szinten elborult az agyam hogy elmeorvos sírvafakadt volna) leszoktam mert már nem olcsó a gép fõleg ami most van...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
-A szoftvert csak szidni lehet, a hardvert ütni is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Viszont van egy kolleganõm, az rendszeressen üti a billt. meg csapkodja az egeret ha lefagy neki a win. ! Meg ráadásul hangossan kiabál is közben meg szitközódik, hogy mindenki õt sajnállja 😄
De sokszor már idegesítõ, mert mintha a csapkodástól várná hogy helyrejöjjön a gép...
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia