• BlackRose
    Nem tudom szerintem ez a tehetetlenség jele. Ha dolgozok és valami nem megy akkor megtanulom vagy megkérdezek valakit, és ennyi az egész. Ha viszont valami kolegával nem tudok együttműködni mert nem megbízható, akkor előbb vagy utobb teljesen kikerülöm és munkámat 100%-ban tőlle függetlené teszem. Verekedni, mérgelődni, törni, zúzni tehetetlenség és eredményhez nem vezető dolog. Két dolgot fontos szem előtt tartani, hogy produktív legyek és, hogy jól használjam a tőkét (munkaeszközöket) ami a rendelkezésemre áll. Ha nem tudok valamit akkor köteleségem megtanulni, vagy ha erre nem vagyok képes esetleg hajlandó akkor a tőkét átadni annak aki igen. Ha ezt tudom akkor nincs baj. De ha azért járok munkába, hogy semmiért valamit kapjak... szóval akkor nem is az a baj, hogy szétverem a gépet, hanem az, hogy tiszteségtelen ember vagyok.

Különben a hülyével van dolgom akkor meg általában elnevetem magam és azt mondom (néha hangosan), hogy hála Istenek, hogy én nem lettem ilyen hülye. De soha nem engedélyezem, hogy a hülyéktől függő legyek, sem a munkámban sem az életben, ha nem tudom elkerülni akkor munkahelyet kell váltani, nem holnap hanem most, ma, egy perce múlva.