• streeter
    sziasztok, igy kell javát tenni a teloba:
    1. a micro SD kártyát betettem (a hozzá kapott átalakítóval) kártyaolvasóba és a számítógéphez csatlakoztattam
    2. az "Other files" mappába bemásoltam a játékokat (JAR és JAD kiterjesztésű fájl is kell).(Ahány játékot szeretnél, mind másold ide nyugodtan).
    3. a kártyát kivettem a kártyaolvasóból, miután azt leállítottam, majd betettem a telefonba
    4. nekem nem mindig észlelte, hogy bekerült a kártya és van rajta új tartalom. Ilyenkor kikapcs, bekapcs és máris minden okés volt.
    5. a "fájlkezelő" használatával a memóriakártya "Other files" mappájából át kell másolni a játékokat a telefon belső memóriájába. Valamelyik fájlon válaszd az "Opciók"-at, majd "Másolás" -> "Telefon"
    Ekkor ki tudod jelölni, melyek menjenek át.
    A telefon memóriája jóval kisebb, mint a micro SD kártyáé, így azért túl sokat ne próbálj egyszerre.
    6. lépj ki a fájlkezelőből és a menüből teljesen
    7. írd be, hogy
    *#9998*4678255#
    (*#9998*install#)
    Ekkor elvileg megjelenik, hogy "Aktiválva"
    8. ezután megint nyisd meg a fájlkezelőt és az "Egyéb fájlok" között (ahová az előbb másoltad a játékokat a memóriakártyáról) válaszd ki, melyiket szeretnéd telepíteni.
    A játék JAD fájlján kattints OK-t.
    Ha minden jól megy, akkor megjelenik egy kis információ (név, verzió, szállító, méret, stb..) és mehet a telepítés.
    Utána rögtön indítható is a játék.
    9. telepítés után az "egyéb fájlok" mappából és a memóriakártyáról is törölhetőek az eredeti fájlok

Ha több játékot telepítesz egyszerre, akkor a 7-es pontban lévő kódot nem kell mindig beírni, csak egyszer.

Ma akarom majd kipróbálni.