234
-
#74 nektek meg nem volt problematok az mp3-as zenekkel??? mert nekem igen berakom a memoriakartyat 650MB-os zenevel es nem ismeri fel a formatumot a szamitogepen pedig szepen megy -
ramala #73 hi!
bnőmnek van ilyen teloja és sehogy nem tudok felrakni semmiféle java alkalmazást.a forumon leírt kodot nem veszi be.vkinek vmi ötlet?
-
#72 Sziasztok
vki nem tud hozzá egy gyári szoftot ?? mert most vodafone-s van rajta és azt már unom.. :) -
Puntigamer #71 nem lehet csak kábellel, vagy bluetooth adapterrel, számítógépről telepíteni, szerintem már kismilliószor leírták lentebb... olvass vissza, de ez az install-os kód nem működik egy másik kell, ezt valami hülye kitalálta, de nem megy... -
technopeter #70 Hi! Barátnőmnek van ilyen telefonja és szeretnék neki rátenni java cuccokat, főleg játékokat. az én telómrol átküldtem bluetoothon az ő telójára való játékokat .jar és .jad formátumba is. na de innet hogyan kell telepíteni?? próbáltam a lejjebb irt kódot is de semmit nem csinál a telefon. segítsetek pls h hogyan kell! kösz előre i -
#69 ez a java menu -
#68 Valaki kipróbálná erre csinál-e valamit a telefon?
*#52828378# -
#67 nalam se meglehet nemjo kodot adott meg -
#66 7. írd be, hogy
*#9998*4678255#
(*#9998*install#)
itt nem csinál semmit a telefon :( -
#65 :) -
Puntigamer #64 örülök,hogy segíthettem:P
-
#63 óóó köszike....most jó:D végre egész északa töltött a telóm:) danke!!! -
#62 sikeres volt a telpites???? -
#61 köszi ezt kipróbálomxD -
Puntigamer #60 Szia!
Nekem is kezdte most, úgy oldd meg, hogy csúsztasd ki a telefont, dugd be a töltő kábelét, és a kicsúsztatott részre merőlegesen tekerd fel a kábelt, kb 2-3 szor, tölteni fog:D -
#59 meg nem volt gondom vele
-
#58 Sziasztok!!!
Lenne egy kérdésem. Nekem is E250-esem van még nincs egy éves. A telefonomat ha felrakom töltőre csak akkor tölt ha a kezembe van, vagy puha dologra teszem le....mihelyt az asztalra teszem, rögtön abbahagyja a töltést...ha mégis sikerült akkor kb 10 percig tölti aztán kicsuszik egy kicsit a töltő és nem érintekezik rendesen.....nektek is csinál ilyet vagy csak az én telefonom ilyen...? -
#57 nalam nem muxik a kod meglehet nem jot irtal -
kilcsir #56 hello!a kuzinomnak ien telefonja van és megkért hogy járjak utána ezeknek. Lehet ezt a telefont házilag vagy szerrvizessel függetleniteni? Ha szervizessel lehet kb mennyibe kerülne? Elöre is köszönöm! -
#55 en is -
Xing #54 Kiváncsian várjuk a tapasztalatokat! Én legalábbis :) -
#53 sziasztok, igy kell javát tenni a teloba:
1. a micro SD kártyát betettem (a hozzá kapott átalakítóval) kártyaolvasóba és a számítógéphez csatlakoztattam
2. az "Other files" mappába bemásoltam a játékokat (JAR és JAD kiterjesztésű fájl is kell).(Ahány játékot szeretnél, mind másold ide nyugodtan).
3. a kártyát kivettem a kártyaolvasóból, miután azt leállítottam, majd betettem a telefonba
4. nekem nem mindig észlelte, hogy bekerült a kártya és van rajta új tartalom. Ilyenkor kikapcs, bekapcs és máris minden okés volt.
5. a "fájlkezelő" használatával a memóriakártya "Other files" mappájából át kell másolni a játékokat a telefon belső memóriájába. Valamelyik fájlon válaszd az "Opciók"-at, majd "Másolás" -> "Telefon"
Ekkor ki tudod jelölni, melyek menjenek át.
A telefon memóriája jóval kisebb, mint a micro SD kártyáé, így azért túl sokat ne próbálj egyszerre.
6. lépj ki a fájlkezelőből és a menüből teljesen
7. írd be, hogy
*#9998*4678255#
(*#9998*install#)
Ekkor elvileg megjelenik, hogy "Aktiválva"
8. ezután megint nyisd meg a fájlkezelőt és az "Egyéb fájlok" között (ahová az előbb másoltad a játékokat a memóriakártyáról) válaszd ki, melyiket szeretnéd telepíteni.
A játék JAD fájlján kattints OK-t.
Ha minden jól megy, akkor megjelenik egy kis információ (név, verzió, szállító, méret, stb..) és mehet a telepítés.
Utána rögtön indítható is a játék.
9. telepítés után az "egyéb fájlok" mappából és a memóriakártyáról is törölhetőek az eredeti fájlok
Ha több játékot telepítesz egyszerre, akkor a 7-es pontban lévő kódot nem kell mindig beírni, csak egyszer.
Ma akarom majd kipróbálni. -
Puntigamer #52 úgy nem lehet sehogy, sajnos... szemétség a samsungtól,de nem lehet... -
soldy #51 Valaki tudna segíteni? Van egy SAMSUNG E250-es telefonom. Már többször próbáltam
játékokat feltenni rá de nem sikerül. Ezt a kódot nem veszi be #*536963#. Köszi -
#50 Hi! Jelzem olvastam a 15. hozzászólást, ami kábeles és/vagy Bluetooth kapcsolatra van. De...
Hogyan lehet JAVA játékot telepíteni memória kártyáról? JAD és JAR a kártyán van. -
Puntigamer #49 sajnos úgy tudom igen:(
Én eddig nem jöttem rá, hogy van-e benne mód lecserélni... -
Madmano #48 Szasztok.Ennél a telónál meg kell elégednem a gyárilag bent lévő üzenetjelző hangokkal? -
putiteng #47 Sziasztok!Kis segítség kéne!Szeretnék menzesznaptárt tölteni a mobilra de nem tudom honnan és hogyan!Köszönet -
#46 szervizbe szallitod -
Losmexicana #45 segítsetek már ha telefonkódot kér és elfelejtettem mit tudok tenni ? -
#44 en nemtom teneked az hogyan sikerul -
#43 Thx... csak sajna mindig lefagy. Eddig egy játékot nem tudtam feltenni. Pls help!:) -
Puntigamer #42 http://emoz.atw.hu/Uploader.exe -
#41 Ja, és még valami: honnan tudom letölteni a java uploadert? -
#40 üdv, a multimédia üzenetek sablonjait hogy tudom kitörölni? Mert csomó helyet foglalnak, és tök fölöslegesek. -
Xing #39 #15 -
#38 Probalt mar valaki feltolteni jatekot a telora szamitogeprol?Vagy azt
hogygyoan kell csinalni? -
Jeti2 #37 áhh kössz. Tényleg ennyi. :) -
#36 A samsung teloknal a biztonsagi gyari kod az mindig 8db0 (00000000)
A Nokianal 12345 a biztonsagi kod a tobbinel nemtom csaK ezeket tudom -
#35 en aszem arra is 8db 0 kiveve ha nem lett cserelve