Runaway 3.
  • totyak
    #49
    Sikeresen megoldottam a technikai gondjaimat és azóta már végeztem is a játékkal. Viszont maradt bennem néhány tisztázatlan kérdés:

    Például mi az a fura ruha Brian-en, mikor az ufókkal találkozik? Amikor az űrhajóban rohan, hogy helyére illessze a követ. Ilyen űrhajós ruhának tűnt.
    Miért kapta meg brian a piros követ Alpha-tól?
    Amikor Brian az ufók gépével irányítása alá vonja Kordsmeier-t, akkor miért akarja elrejteni a piros követ? Meg akarja tartani vagy fél, hogy az ezredest nem sikerül lesittelni és megszerzi? De ha csak el akarja rejteni, akkor miért akarja a gránátot a kapszulába rakni, amiről később kiderül, hogy pendrive?
    Brian kezelésének végén Bennett doki miért költi át a történetet, amit Brian mesélt? Pl. hogy nem ufó volt, hanem meteor. Gina pedig nem űrhajón volt, hanem egy barlangban.
    Chapman alezredesnek valójában mi volt a szerepe? Csak annyi, hogy rájött, hogy mit művelt Kordsmeier meg a csaj és ezért ölte meg Tarantula?
    És tulajdonképpen ki is az a Tarantula? Egy volt ügynök, aki az ezredes mellé állt a nagy haszon reményében?
    Hogyan került Tarantula-hoz a trantonitit rejtó kókuszdió? Hiszen ő nem tudhatta a jelszót, amit O'Connor-ral megbeszéltünk.

    Az a baj, hogy nem emlékszem már pontosan a második rész történetére, szóval most néhány dolog kusza.