Foci VB 2010
  • Zenszkij
    Nincs olyan, hogy talán be lehetett volna fújni. Be kell fújni ami szabálytalan vagy 11-es. Mondom a meccs hajrájában se fújt be egy olyan szabadrúgást a németeknek, ami 17 méterre volt a kaputól. Erre mit léptek? Két, de szerintem három totál leshelyzetet benéztek. Attól nem vezeti jól valaki a meccset, mert nem fúj a sípjába, meg nem ad lapot, nem fúj be két EGYÉRTELMŰ büntetőt, amire még a kommentátor is azt mondta az lett volna. Hanyagoljatok már az elfogult, tipikus parasztvakító, mert magyar mentalitással. Nézze meg a meccset még egyszer aki nem ért egyet. Szerintem nem vezette jól, mert nem vezette jól, és ki merem mondani, akinek nem tetszik, már sokadjára ezen a fórumon tehet egy szívességet. Olyan nincs, hogy valamit be is lehet fújni, meg nem is. Ami szabálytalanság, az szabálytalanság, ami gól, az is gól. A spanyolok persze nem szidják, hisz ők jutottak tovább jobb játékkal, a németek meg csak maradjanak csendben a nem megadott angol gól után. Ennyi. Voltak sokkal nagyobb hibák is a vébén, de ez a meccs nem volt az övé. Azért pár lapot is ki kellett volna osztania, ennyi. Szeretem tisztelem, becsülöm, drukkolok neki, de ez az igazság!