Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Espana !!!
cso emberek!
deutschaland,deutschland uber alles!
deutschaland,deutschland uber alles!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Azonos eset, a különbség pedig a különbözõ bírókban, a bírók különbözõ helyezkedéseben és szemszögében rejlik. Talán az egyik kemény, a másik enyhe szabálytalanságnak látta. Én részemrõl legrosszabb esetben is csak sárgát adtam volna.
kíváncsi leszek a félidõs agymosásra, meg a cserékre
Az engem nem érdekel,akkor mindenki éljenzett hogy jogos volt a piros,pedig az is ugyanez volt.Eltolt labda,utána talpal rátapos az ellenfélre.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
spanyoloknak jó tett Torres hiánya, viszont a németeknél hátrány Müller hiánya 😞
ez így nagy szar! ennyire fosik mind a két csapat!
és a kapkodás, sok az eladott labda!!!
és a kapkodás, sok az eladott labda!!!
Menj fekudj le...ket meccs soha nem lehet egyforma 😊
mert Ramost nem rúgták fel a 16osnál mi?... köze nem volt a labdához annak a lábnak
3 -ik oldalon írtam neked pár sort majd az volt témázva, utána kiderült hogy az egyik Holland gól les volt az pedig egy vitát indított, utána pedig a vegyesfelvágott csapatokról volt szó, enyhe rasszizmussal megfûszerezve. Kb. ennyi.
Elsõ negyedóra nagyon bajos volt.Azóta sikerül a spanyolokat megállítani.
Viszont a németek túl gyorsan akarnak menni elõre,igy örökké elszórják a labdát már 2-3 passz után.Lassabban kéne kihozni de pontosabban,mert igy mindig visszaadjuk nekik...
A 28. percben pedig Podolski ellen szabálytalanság tökéletes másolata volt a BL elõdöntõs Ribery esetnek,amiért õ egybõl piros lapot kapott és 2 meccsre eltiltották.Úgyhogy hol van akkor a piros lap most is?
Viszont a németek túl gyorsan akarnak menni elõre,igy örökké elszórják a labdát már 2-3 passz után.Lassabban kéne kihozni de pontosabban,mert igy mindig visszaadjuk nekik...
A 28. percben pedig Podolski ellen szabálytalanság tökéletes másolata volt a BL elõdöntõs Ribery esetnek,amiért õ egybõl piros lapot kapott és 2 meccsre eltiltották.Úgyhogy hol van akkor a piros lap most is?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(200 uj uzenet, oszefoglalot plz... <#alien>#alien>)
A spanyolok szepen jatszanak, valahogy rajohettek a "nemet-ellenszerre"... 😊
A spanyolok szepen jatszanak, valahogy rajohettek a "nemet-ellenszerre"... 😊
Saor Alba
Pedig nem rossz.Nálam nyerõbb mint Gundel simán..
★ 汤姆 李
+1
lol
az szép
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
hát eddig lofaszt nem csináltak szóval ideje lenne vmit mutatni 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Lesz nagy über Fail😄
★ 汤姆 李