Foci VB 2010
-
Nem,én inkább azt nevezném "TIPIKUS MAGYAR MENTALITÁSNAK",hogy egy elődöntőig jutó bíró triósban,CSAK és KIZÁRÓLAG magyarok találnak hibákat..Mindenki leszarja hogy az ÖSSZES német és spanyol lap elégedett a teljesítményével,mindenki leszarja hogy már 3 meccset vezettek előtte,mindenki leszarja hogy korábban 2méteres leseket adtak meg a bírok,de nektek azért valamibe csak bele kell kötni,mert hát magyarok.Nevetséges,EGYSZERŰEN NEVETSÉGES amit nemzetisportonline-on is írnak a kommentelők néhány idézet.: ,,remélem ezek se vezetnek több meccset" ,,nagyon bénák voltak..." ,,végül is csak 2tizenegyest meg 3lest néztek el"... Erről ennyit.
Hozzáteszem.: Özil "11-ese" 16-oson kívül volt,ezt a németek is mondták még a szünetben,mert átkapcsoltam a német adóra mert kíváncsi voltam h mit mondanak...Másik oldalon meg talán be lehetett volna fújni,de kinek kell az hogy 200millió ember arról olvasson h ,,spanyolok 11-esel nyertek"?
Mindegy,kész,korrektül vezette,27. percben fújt először,észre se lehetett venni hogy ott van,lehetett volna ítélni egy két szabadrúgást,de nem baj,legalább nem fújta szét a meccset,aki meg attól is össze esik hogy hozzáérnek,az meg álljon fel és legyen férfi ennyi.Azt is hozzátenném hogy nála azért nem voltak fetrengések,se reklamálások,mert a játékosok is rájöttek h ezzel nem fognak kiharcolni semmit,ha nem egyértelmű az eset úgysem fogja befújni.