Foci VB 2010
-
Ez biza les
Csak azért írok mert neked ezek a leses dolgok vhogy nem jönnek össze
lásd korábban az olasz meccsen lévőt nézted el, akkor nem szóltam itt.
De ez megint tévedés
Ha a támadó bármelyik testrésze - kivéve a karjait - belóg, akkor les és nem egyvonal, itt a láb az elsődleges tényező, tehát itt hiába van a törzs úgymond egyvonalban, a láb előrébb van.
hogy pontosan idézzem
"az új lesszabály szerint, ha a támadó játékos bármelyik olyan testrésze, amivel gólt tud szerezni előrébb van (a támadó szemszögéből nézve a pályát), mint az utolsó védő", akkor biza les. Ugye pl a karokat nem számolják.
De hogy egy hozzáértő bírót is idézzek
"A vegen mutattak a szokasos lassitast a lesvonal behuzasaval, ott egyertelmuen belepett egyik labaval a sotetitett teruletre, tehat a leshelyzet megvolt. Az pedig, ha a kapura tarto labdat a kaputol nehany meterre atlepi egy jatekos, ugy, hogy meg a lassitasbol is nehezen lehet megmondani, beleert-e, nekem nem kerdeses, hogy megzavarja a kapust.
Azt el tudom fogadni, hogy a partjelzo esetleg a leshelyzetet nem latta annak, mert az nem volt egyertelmu, a teveben is kellett hozza a lassitas, sot, a kikockazas is, tipikusan az volt, amirol beszeltunk par napja. De ha azt eszreveszed, viszont passziv lesnek iteled es amiatt nem adod meg, akkor ilyen esetben szerintem te is hibazol."
Talán így jobban látszik