Foci VB 2010
  • USAMEN POWER
    Nem vagyok se csay (nézzél adatlapot), se hozzá nem értő. Továbbá (#12613) eleje.

Nem vagyok nagy focirajongó mint itt jópáran, EB - VB -ket, és a számomra érdekesebb meccseket nézem, viszont se többet se kevesebbet. VB elött átnéztem a csapatokról hogy kb. mit lehet tudni, továbbá sokmindent láttam, és ezek alapján írok véleményt is. Elhiszem hogy az ide írok 60 % -a többet kapisgál nálam ez van, szépen kielemezted nekem a kérdésemre a választ, viszont a véleményemet nem tépted ki gyökerestül. (Tudtam hogy nem lesz 100 % igazam.) Szóval a játékosok, és a tartalék megvan, a probléma forrása pedig visszavezethető a szövetségi kapitány / edző -re (kivétel az Angolok, ők szartak az egész VB -re) ? Szóval az összes kiesett nagycsapatban meg lett volna az erő, és a vezetőség hibázott ? Egyet értek. Ezek után viszont tartom az eddigi véleményem a témában, és mint te is írtad, a Hollandok szerencsével jutottak el idáig.

A hibákat normális esetben javulás követi, a következő szerencse / hiba pedig egyelőre nem lesz, abban biztos vagyok. Na jo8 !