Foci VB 2010
-
USAMEN POWER #12610 Előző hozzászólásodra, láttam törölték:
Fölösleges többes számban irogatnod, esetleg te képviseled a VB topikját, vagy mi van veled ? Túlzásba viszed a nagyképű viselkedést nem gondolod ? Heccelj mostmár más valakit narancspofa ! Nekem is megvan a véleményem mint másnak, én is írok hülyeséget más is, a múltkori véleményem a Brazil - Holland meccsel kapcsolatban fail volt, ugyanis ki gondolta volna hogy a Brazilok nem tudnak megverni egy Hollandiát ?! A narancsképűek egyetlen mákja az, hogy az erősebb csapatok (akiknek tényleg ott lett volna a helyük a legjobbak közt) érdekes módon idő elött kiestek, a továbbjutók is csak szédelegtek a pályán. (Egyetlen kivétel a Németek, el kell ismernem hogy ők tényleg jól tolják.) A Hollandok normális esetben leszerepeltek volna Brazilia elött, qrwa érdekes hogy ez fordítva történt, nem tudom mi lehetett az ami zavarta a magasabb rangú csapatokat ezen a VB -n, de nyugodj meg ugyanaz lesz mint 74 ben, és 78 -ban. A Hollandok viszik az ezüstöt, jövőre meg már ki se jutnak, sőt évtizedekik nem lesz ilyen esélyük a gyengébbeknek mint jelenleg. Ez a VB nagy pofon volt több ország / csapat számára, többször nem történhet meg, hamar le fog fagyni a vigyor a képedről.