Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem is tudom hogy ebben a helyzetben ti,vagy bárki hogyan viselkedne...120. perc,ha bemegy a labda akkor búcsú van,vagy esetleg kivéded kézzel,mivel úgyis tudod h bement volna,és azt is hogy pirosat fogsz kapni érte,de legalább még mindig megvan rá az esély hogy továbbjusson a csapat,annak ellenére hogy a következõ meccsen biztos h nem leszel ott.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
ha tudja, hogy a kezezés miatt egy évre eltiltják a focitól, nem biztos, hogy belekap
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
egy vizilabda meccsen ha lenne kamera a vízben sztem te befordulnál a látottaktól!és a látszattal ellentétben a kézilabdába is brutál pofonok csattanak ám....
1.a) más helyre rúgja a ghánai/ suarez nem kapcsolt volna ilyen gyorsan akkor gól,és afrikai csapat van a top 4-ben..
1.b) két lehetõsége volt a ghánainak hogy berúgja,sõt három is,mert volt közte egy fejes is azt hiszem,aztán suarez védése,utána egy 11-es...az összes kimaradt-->megérdemelték a továbbjutást? --> attól függ honnan nézzük,én is szívesen láttam volna õket a 4 között,de helyzetek sorát puskázták el,aztán a 11-es párbajban valljuk be szarok voltak..ennyi, Uruguay a továbbjutó teljesen megérdemelten.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
szerintem Németek simán nyerik a vb-t....mosmá így látom....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nekem majd 2 évi fizetésem amiért keményen megdolgozom!
Félre ne értsd nem irigylem tõle,de nekem igen is szép összeg
ennyi idõ alatt megkeresve!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
szabálytalankodott, ennyi. amikor valaki becsúszik utolsóként, hogy azzal megakadályozza a gólt, azt is kiállítják
megkapta a méltó büntetését, õ is, a csapat is. Gyan nem tudott élni a lehetõséggel, ez meg már az õ baja
gondolom te még nem láttál több száz, sõt, akár több ezer meccset, mert akkor ezen nem akadnál ki
ha tudnád mennyi olyan sunyi, már-már meccset eldöntõ dolog történik egy meccsen, amit még az a kismillió kamera sem lát...
szerk a #12155 miatt: most már látom, hogy Te ezt sosem fogod megérteni. az én szememben pl. az nem igazi sportoló, aki nem akar mindenáron nyerni. igen, ebbe éppúgy beletartozik a szabálytalankodás (nem csalás!!! csalás az, ha valaki nyugtatót tesz a másik csapat frissítõjébe) is, ilyen és ehhez hasonló szituációkban
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Saor Alba
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
okosakat meg így is mondhat mindenhol. merthogy ért hozzá.
mégis az lesz a jövõ, hogy klónozzák a Kassait és összehozzák valami jó kis videó szerkezettel. akkor nem lesz probléma.
amúgy írtad Puhlt és azé kérdi....nem tuggya....me nem élt még....a barátnõjét se ismeri....(wiki)
Akkor majd a magyar futball 4 kulcsszobol fog allni: 6-3, aranycsapat, Puhl, Kassai :DDDDDDDDDDD
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Hollandia
Németország
Spanyolország
Elefántcsontpart
Majdnem telitalálat!<#crazya>#crazya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Hollandia
Németország
Spanyolország
Argentína
Baráti VB játékban vezetek is :)
Ennek alapján Hollandia, de én egyik csapatot se látom reménytelennek. Még Uruguay is okozhat meglepetést.
Tény, hogy a forma alapján viszont Németország lehet a befutó.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ha nem, akkor még várni kell