Foci VB 2010
  • mflex #12015
    Én is leszedtem az Argentin logót, ugyanis direkt úgy képzeltem el, hogy addig lesz kint, amíg a VB-én ki nem esnek. Attól függetlenül, hogy bejöttek a tippjeid, és egyelőre azok nyertek, akiket mondtál, (a helyedben mindegyikre fogadtam volna), néha akkora baromságokat tudsz összehordani, amiből nyilvánvalóan látszik, hogy közöd nincs maga a focihoz, csak éppen megy a VB és valami értelmesnek látszó szösszenetet prezentálj, a saját önnön szolipszizmusoddal.
    Qrvqa nagy LOL!

Nekem is vannak szerte a világban barátaim, a keresztanyám az USA-ban lakik, szinte félévente ott vagyok, a párom Kanadai, a legtöbb meg Német és Olasz rokonok, ettől függetlenül, ha az idióta Magyar válogatott kikerül volna, akkor nekik szurkolok, minden más esetben az argentinoknak

Ki a szart érdekel, hogy kinek, hol milyen barátai vannak, nem ez alapján fogom eldönteni, hogy kinek a "farkát szopjam" a VB végéig. Ettől függetlenül, gratula a németeknek, tegnap annyian voltak minden elcseszett sörözőben, hogy már a legtöbb magyarnak is tele volt a tökük velük.

Na, ezt nem azért írtam, mert bajom lenne veled, csak az "állömlegés", ami folyik ki a szádból, már nagyon unalmas.