Foci VB 2010
  • G_ArchAngel #12000
    Azert nem haragszol, hogy en dontom el kinek szurkolok?
    Hollandoknak elsosorban, a lanyok a barataim.
    Dednagyapam nemet volt, anyam csaladi neve meg mindig Biber, unokatesomek 'nagymagyarok', megvaltoztattak Hodosira (Biber=hod)
    Zimmerferiztunk evekeig, tudom hova tegyem a nemeteket, ugyanugy vannak koztuk parasztok es normalis arcok, mint a magyarok kozott.
    Egy evet dolgoztam osztrak cegnel, Ok sem jobbak vagy rosszabbak.

Nem szeretem a nemet autokat, nem drukkolok nemet pilotanak az F1-ben, fingom sincs mi megy a Bundesligaban. Egyszeruen boldog vagyok, hogy a barataim boldogok es kurvara nem erdekel, ha Ok lesznek a boldogabbak a nemet-holland donto utan.
    Azert mert a barataim.
    Es szarom le, hogy ki mit csinal es hogyan magyarkodik, nem fogok az F1-ben Baumgartnerert sirni - kb. ez a szint a magyar foci.
    Ellenben ott leszek a londoni Olimpian es lengetni fogom a vizilabdazoinknak es evezoseinknek a magyar zaszlot.
    De drukkolni fogok a jovoben a sved jegkorongosoknak vagy akarkinek, akinek jol esik. Azert mert azontul, hogy magyarnak szulettem, az EU allampolgara vagyok es ezt rohadtul erzem is a londoni mindennapokban.
    Es kurva jo erzes, hogy a nemetek, spanyolok, franciak, japanok akik a haverjaim, barataim - de van koztuk argentin, brazil, mexikoi es venezuelai ugyanugy drukkolnak egymas csapatanak vagy egymas ellen egy asztalnal ulve soha nem kerdezik meg egymastol, hogy 'Te miert nem szurkolsz Brazilianak a Hollandok ellen, ha Del-Amerikai vagy?'
    Azert mert civilizalt kulturakban az ember elfogadja es tiszteletben tartja a masik valasztasat.