| F.A.Q|
  • xMokix
    Ne is mond basszus. Ma is... Blanka vs... dobpergés... Sagat X) Első körben verem a srácot, nyomatja az alap dolgokat, kb a második normál trial szinten xD Második körben meguntam, némi labda mix up, fentről, lentről, kapta mindenhonnan, majd elkapott egy random ultrával xD Szal nyomott egy egész képernyős ultrát és a második felütése kapott el xD Oké, ez az én noobságom volt. Szal szépen chargolok, bufferelem az ultrám. Pro Sagat előveszi az ultimate taktikát, sarokban hátraszaltó, Tiger shot xD Nyomok egy Exes labdát, átmegyek a shotján, hopppp... crossup ultra... labda eltalálja, felrepül a levegőbe. Várom, hogy ráessen a golyóra, ezzel megszabadítsam a szenvedésétől és... ééés... connection lost. 11 000 pontos Sagat. Szánalmas. Utána írtam neki, hogy "Suck on my electric green penis" meg nyomtam egy elmarasztaló értékelést xD

Jah és ma találkoztam egy Dhalsimmal, akinek 10000000 championship pontja volt ELSŐ körben és az élete "varázslatosan" újra töltődött, ha megütöttem. Trainer? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem XD