| F.A.Q|
  • The Protector
    Én ilyeneken meg sem lepődöm.Én fei longal mocskosul spammelek néha,büdös paraszt módjára egy pillanatra sem állok le.
    Championshipben Akuma az inkább gyakori.!
    Pár tipp:Fei Longal nem kell kombót leírni a tüzes felrűgáshoz elég ha megnyomod egy szerre a lefelé és a hátra irányt meg a rugás gombot egyszerre.100ból 100szor bejön de inkább nyomkodd többször leérkezéskor vagy mikor használni akarod.
    2.Arra figyelj hogyha vki teljesen spammel azaz jól felépeített taktikája van vagy végig ugyanazt nyomja az nem tud védekezni.100%h bejön.Egyszerűen gáncsolgasd ki a kis snceiet.
    2.Vigyázz mert Ken majdnem minden Ultra fogást le tud Ultrázni.(benyomod az ultrát és rögtön az ellenfél is.100h elver.
    3.A hadokeneket dash al és ultrával is ki tudod kerülni,még ryu Ultra hadokenjét is.
    4.Akumánál ne nagyon pattogj mert e legtöbben a levegőben lelőnek.
    5.A vén kigyúrt öregnél(nem tudom a nevét) ne ugrálj mert a nagycsapásával mindíg le tud szedni.Esélyed sincs levegőből támadni ha ismeri a kombót.
    Ken,Ryu,Akuma noobok mikor elesnek azonnal menj közel amennyire csak tudsz és védekezz mert egyből shoryukennel kelnek fel.Ahogy felrepül,esés közben tudod sebezni.Ugyanez van cammynél és a felrúgásával.Van nyomorék aki 6odszor is benyomja ellened hiába csapkodod le.

Pár buziság.M Bisonnak és a karmos hosszúhajú maszkos homokosnak van egy védhetetlen fogása.Mikor felülről lefelé rádrepülnek.Ne is próbálj védekezni mert nem lehet kivédeni.Csak dash a jó ellene.Azt is nehéz időzíteni.
    Vki kérdezte anno mi az a personal action.:Ellenfél gúnyolása,nekem E betűn van.Mindegyikkel mást csinál.
    Remélem azért pár embernek tudtam segíteni.