• Balumann
    De ti is ismeritek az "újabb" alaplapokon lévő hangkártyákat, például azt ami nekem van. Előző gépemen nekem is csak sztereo integráltam volt (nem tom milyen márka), és abba vettünk egy C-media 5.1-est. Bár akkor csak egy gagyi btech 5.1-esem volt. Először azzal próbáltam ki ezt, a Btech tényleg jobban szólt a c-mediaval is. Viszont most ez a Genius 5.1-es iszonyat jól szól ezzel is ami most van, nagyon jó térhangzás és jó minőségű is minden. Nagyon sokat hallgatok zenét (természetesen akkor csak az első 2 hangszórót meg a mélnyomót használom), filmeket is nézek vele, játszok is vele, stb.
    Az is igaz, hogy ezt a hangfalat még soha nem hallottam más hangkártyával. De én nem nagyon hiszem, hogy ennél annyival jobb lenne a hang, hogy érdemes lenne még egy 12-15k -s hangkártyát vennem. Meg ezen legalább elég csatlakozóm is van (3 kimenet az 5.1-nek, 2 kimenet a 2 fülhallgatónak (egyik headset másik studio füles), 1 bemenet a mikinek) (na jó egy line in-nek nincs helye úgyh vmelyiket mindig ki kell húznom olyankor, az elektromos zongorámnak :D)

Örülnék hogyha valaki ilyen realtek hd-s (7.1) hangkártya mellett lenne tapasztalata. Nemhiszem, hogy botfülü lennék, zeneművészeti szakközépiskolába hangtechnika és szolfézs-zeneszerzés szakon :D