• Csalo1981
    Baszki elmentem ma fogorvoshoz áááááááá mondom összeszedem minden bátorságom elmegyeg és nagyon megcsináltatom egy tömés simán belefér amúgy is elcseszett napomba...... Amugy azt tudtátok hogy minden arab férfit Abdulnak hívnak? Szoval megkaptam az orvos címét akácfa utca 13 fasza "aki pesten él és tömegkölekedéssel jár olyan 14 éves korában ez az első utca amit megtanul és soha nem felejt el ugyani ha megbüntetnek itt kel befizetni a csekket ja" szoval kecsesen belibbenek a név ABDUL DENTAL. Na mondom fasza harcolhatok majd a terroristákal. Ajtotnyit egy mosolygós bajszos szimpatikus emberke. Mondja nekem hogy ..... igazábol fogalmam sincs mit mondott mert nem értettem de az aszisztens segített. Üljön a székbe mondom oké flegmán leültem egy fog nagy ügy. Szát táts nézegeti nézegeti aztmondja " Akhla Bukhla bhkla szakhla tlalala" mond Tessék? hááááát van még két fog amit tömni kéne sőt lehet gyökér kezelés. Mondom aha .......... hozzávágtam egy flash gránátot meg egy frag gránádot..... Szóval itt ülök lukas fogakkal feszülten és vérre zomjazva.......KELLEMES ESTÉT ÉS JÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK!!!!