3885
  • Balumann
    Milyen szervert nem látsz? 9-től van szerver.
  • bebe78
    Sziasztok!!
    Lenne egy olyan gondom hogy felraktam a vistát de nem tudok hamachin lanba játszani,mert nem látja a szerot!A legújabb patch is fent van.A másik gépen is vista van.Megpróbáltam már minden lehetséges dolgot.Elöre is kösz a segitséget!!!
  • Csalo1981
    Nem én egyböl C+E nyomtam. (olvasd a nevem) :))
  • Prince23
    A 4 óra utiidőt tartsd be :D
    grat hozzá. B meg van?
  • Csanjedi
    Köszönöm a jokivánágokat. igyekszem külföldön is népszerűsíteni a jo magyar szivélyességet:D
  • Csalo1981
    JÓÓÓ utat és kellems nyaralás Csan. (Snipert azért vidd magaddal)
  • Csalo1981
    Szevasztok skacok! örömmel közlöm és egyben szomorusággal megkaptam ma a C+E kat. jogsimat. Ez azt jelenti lassan lelépek és elkezdem szelni a hatlamas országutakat. Megyek kamionozni. Egyre kevesebbet tudok csatlakozni a játékhoz, de még van egy kis idő addig is " Imádom a reggeli napalm illatát" És Jó Játékot!!! ESTE nyomjuk!!!
  • Gunner
    Aki akar játszani coop-ban az szóljon :) (pm jó lenne)
  • Balumann
    Jó utazást!
  • Csanjedi
    Holnap utazom el, 17-én jövök vissza. Jó játékot addig is, és további kellemes nyarat.
  • Balumann
    Lehet, hogy Vista-n megy.
  • Master Rick
    De más hamachi verzióval meg nem lehet játszani...
  • Balumann
    Vista-n is működnie kell a hamachinak. Próbálj másik verziót.
  • Phoenix007
    Meg is válaszoltad magadnak a kérdést :) Vista...
  • Master Rick
    Valaki segítsen plz!!! Vista-m van és letöltöttem a hamachi-t, felraktam, de nem tud csatlakozni... mit csináljak? vagy miért van ez?
  • V43 1105
    bug..
  • porkiy
    Az miért van, h lanos storyban 2x is lefagyott general failure-ral, és eredeti?
  • Csalo1981
    Most betömtem csokival :)
  • Csanjedi
    A fog szar ha fáj. Nekem egy tömött van, de azt kétszer a rég szar technikák miatt. Érdemes egyszer de jól megcsináltatni. És ne arabbal:D
    Allahakbar.
  • Balumann
    Ezt alátudom támasztani. Nekem egyébként már vagy 6 fogamat gyökérkezeltek, meg még sok mindent csináltak. Én örököltem a rossz fogaimat, persze a régi fogorvosaim is rátettek erre egy lapáttal.
    Csalo, egyet tudok javasolni, ne hagyd hogy gyökérkezeljék, amíg legalább nem röntgenezik meg (de legalább érdemes 1 másik fogorvossal megnézetni azt).
    Egyébként a 2. kerületben van egy nagyon jó (de sajnos nagyon drága is) fogászat, ott tényleg megcsinálják rendesen, legjobb technikák megvannak (pl. ózon kezelés), és tapasztalatból mondom. Én majdnem 1 évig jártam oda, mert szörnyűek voltak a fogaim (a 2 első szemfogamat, meg még 3-4 -et 2 másik helyen azt mondták, hogy nem tudnak vele mit csinálni. Hát itt megcsinálták, csökérkezelés, csap és korona, és még csak nem is fájt (illetve ha fájt akkor újra érzéstelenítés, stb.). Dental Coop egyébként a fogászat neve.

Nah ne offoljunk tovább! 9-kor kezdünk.
  • Sadist
    Hajrá, később csak rosszabb lesz. Egy begyulladt foggyökér kurvára tud ám fájni.
  • Csalo1981
    Baszki elmentem ma fogorvoshoz áááááááá mondom összeszedem minden bátorságom elmegyeg és nagyon megcsináltatom egy tömés simán belefér amúgy is elcseszett napomba...... Amugy azt tudtátok hogy minden arab férfit Abdulnak hívnak? Szoval megkaptam az orvos címét akácfa utca 13 fasza "aki pesten él és tömegkölekedéssel jár olyan 14 éves korában ez az első utca amit megtanul és soha nem felejt el ugyani ha megbüntetnek itt kel befizetni a csekket ja" szoval kecsesen belibbenek a név ABDUL DENTAL. Na mondom fasza harcolhatok majd a terroristákal. Ajtotnyit egy mosolygós bajszos szimpatikus emberke. Mondja nekem hogy ..... igazábol fogalmam sincs mit mondott mert nem értettem de az aszisztens segített. Üljön a székbe mondom oké flegmán leültem egy fog nagy ügy. Szát táts nézegeti nézegeti aztmondja " Akhla Bukhla bhkla szakhla tlalala" mond Tessék? hááááát van még két fog amit tömni kéne sőt lehet gyökér kezelés. Mondom aha .......... hozzávágtam egy flash gránátot meg egy frag gránádot..... Szóval itt ülök lukas fogakkal feszülten és vérre zomjazva.......KELLEMES ESTÉT ÉS JÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK!!!!
  • Balumann
    De játékkal kapcsolatban mi jut eszedbe?
    (nekem mikor elakarunk indulni, és nem tudunk mert összeragadunk :P aztán megmozdulunk és az ajtóban ugyan az a helyzet :D)
  • Csalo1981
    Nekem ahogy három kutya beszorul egy ajtóba és a negyedik nézi :)))
  • Balumann
    Nektek mi jut eszetekbe erről a képről? :D

(ismerős helyzetek :D)
  • Csalo1981
    A mesterlövész kandurbandi ajajaja Vigyázz nincs megtöltve :))))
  • Csalo1981
    Ez jóóóóóóóóó a kép (csaló a tankal)
  • teddymac
    kösz
  • PrisonMan
    csanjedi honlapja > Újítások menüpont.
  • teddymac
    fan pack és comcast event pályát honnan tudom leszedni ?
  • PrisonMan
    alap
    Elvileg jövünk versusra 2 osztálytársammal.
  • Balumann
    én vs csaló, mi? :D
  • PrisonMan

• Balumann
  • PrisonMan
    Csalo a tankkal:
  • Balumann
    tankal meg se lehetne mozdulni ezeken a pályákon :D
  • Csalo1981
    táv csöves na apám tankot szerzek azt lőd át:))) és kérek légi támogatást CSAK RÁD:)
  • Balumann
    Nyugi, a távcsöves puska meg scar-h gyorsabb lesz :P
  • Csalo1981
    nem ma CSALNI fogok.....................................

KÉSSEL JÖVÖK B.TOK MEG :)))
    meg szerzek csúzlit és harry töl kölcsönkérem a láthatatlan köpenyt.
    beszerzek bazókát és két fegyver lesz a kezembe.

Ma ennyi a repertua.
    ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS nem kegyelmezek MA VÉRT REGGELIZTEM.:)
  • martin1992
    csaló a tegnapi lsd még mindig benned van?