Ezt nem igazán értem mire írtad. Most pont azt mondtam, hogy jöhetnek külföldiek is, csak akkor lépjenek be a Hamachi szobába, hogy halljanak minket :P
Szerintem ez nem korral jár. Én szerettem mindig egy kicsit komolyabban venni az ilyen játékot. Játékban már lehet lazábbnak lenni, viszont a játék nem igazán jön össze rendesen, ha nem vesszük komolyan :)
GRAW 2-ben még komolyabban szeretném, és tudom hogy sokaknak nem fognak tetszeni ezek a szabályok. De inkább legyünk csak 8-an vagy 10-en majd, de legyen mindenkinek mikrofonja is és tudjunk kommunikálni egymásnak. Mert különben ugyan az lesz mint neten, hogy valaki belép, 1 szót nem is ír csak megy amerre úgy gondolja, hogy jó!
Sajnos, én ilyen vagyok :-) Sok játékban próbáltam már multit szervezni (Quake Wars, Fuel of War, Call of Duty 4 - szintén hamachin, Battlefield, stb.), de igazából csak a GRAW 2-nél és itt sikerült. Nyilván ez nem rajtam múlott főleg, ha te és Csavez nem vagytok, akkor sztem nem jött volna össze :) De szerintem így kell, így volt jó.