3885
  • Rolityo
    Igen innen töltöttem le
  • Balumann
    Van időd tanulmányozni a dolgokat, multi csak esténként van (én ma este ráadásul nagy valószínűséggel nem leszek)
  • Balumann
    Az az előnye, hogy csak egyszer kell megtanulni ezeket, hogy hogyan működik.
    Multiplayer Versus játékmódokhoz itt találsz leírást: RSV2 oldal by Csanjedi
    Hamachihoz pedig itt: Magyar Hamachi Oldal FAQ
    Remélem innen a bannerből töltötted le a Hamachit, és nem frissítetted :-)
  • Rolityo
    letöltöttem a hamachit de ez nekemmagas:D
  • Rolityo
    jó d nem értek versushoz:D
  • Rolityo
    Valaki nem tudna segiteni abban h Hogy működik a Versus mód?:D igazábol eddig a legtöbbet Terrorist Hunt al játszottam XD
  • Balumann
    9 előtt szokott TH is lenni, de TH -t csak 4-en lehet.Egyébként azt meg lehet unni, versus-t nehezebb. ;)
  • Rolityo
    De ti csak Versusban játszotok?? mert szerintem a TH a legjobb:D
  • Phoenix007
    Rolityo, én is eredetivel játszok, de ilyen társaságot neten az életben nem szedsz össze. Tényleg gyere Hamachi-ra.
  • Balumann
    Hmm, lehet nem leszek holnap (illetve már ma, mert éjfél elmúlt :D) este :S
  • Csanjedi
    ezekkel a dolgokkal én is így vagyok. kellenek a szabályok, de kell az is, hogy aki becsatlakozik, az ne egy hadseregben érezze magát, legyen neki is kis szabadsága, beleszólása. jól csinálod, és folytasd is, mert kell a szervezettség, csak sosem szabad elfeledkezni azokról sem, akikkel játszol, nekik is vannak igényeik, és tudom, hogy erre is figyelsz.

én meg ott segytek ahol tudok, nincs egy szuperszónikus netem, de hát próba szerencse. an jó éjt, már késúő van:D
  • Balumann
    Ezt nem igazán értem mire írtad. Most pont azt mondtam, hogy jöhetnek külföldiek is, csak akkor lépjenek be a Hamachi szobába, hogy halljanak minket :P
    Szerintem ez nem korral jár. Én szerettem mindig egy kicsit komolyabban venni az ilyen játékot. Játékban már lehet lazábbnak lenni, viszont a játék nem igazán jön össze rendesen, ha nem vesszük komolyan :)
    GRAW 2-ben még komolyabban szeretném, és tudom hogy sokaknak nem fognak tetszeni ezek a szabályok. De inkább legyünk csak 8-an vagy 10-en majd, de legyen mindenkinek mikrofonja is és tudjunk kommunikálni egymásnak. Mert különben ugyan az lesz mint neten, hogy valaki belép, 1 szót nem is ír csak megy amerre úgy gondolja, hogy jó!

Sajnos, én ilyen vagyok :-) Sok játékban próbáltam már multit szervezni (Quake Wars, Fuel of War, Call of Duty 4 - szintén hamachin, Battlefield, stb.), de igazából csak a GRAW 2-nél és itt sikerült. Nyilván ez nem rajtam múlott főleg, ha te és Csavez nem vagytok, akkor sztem nem jött volna össze :) De szerintem így kell, így volt jó.
  • Csanjedi
    ne haragudj balu, de sztem kicsit tulságosan szorosra veszed a kötelet. ez akármenyire is nézzük egy játék, és mi játszunk. már korábban is amikrofonnal meg egyéb dolgokkal kapcsolatban azt látom, hogy kicsit szorosan tartod a gyeplőt. nem kell, mert minél jobban összeszorítod a markod, annál többet csúsznak ki az ujjaid közül. (ki is mondta ezt? :) szóval légy lazább. te még fiatalabb vagy mint a többiek.
  • Balumann
    Hát, nálunk 2x meghiúsították a taktikánkat, meg jó lett volna többször is, ha tudunk kommunikálni velük. Engem egyébként nem zavarnak, ha tudnak angolul, de akkor be kellene lépniük a szobába, hogy halljanak minket. Angolul szerintem néhány fontos dolgot mindenki tud c: (legalább 1 valaki a csapatból) :|
    Bár tudom, hogy a Hamachinak pont az lenne az előnye, hogy nem lépnek be idegenek. De mivel kevesen vagyunk mostanában, én felőlem jöhetnének (de csak azok akik értenek angolul vmennyire, és hajlandóak együtt működni... ^^)
  • Csanjedi
    és azt hiszem sosem felejtem el, hogy utolsó emberkáént megcsináltam 3otok ellen a bombás küldetést. akkor nem orvosi mértékü volt a pulzusom.
  • Csanjedi
    nagyon jo volt ma a meccs, szereztem két medált, sniper és host medált, köszönöm hogy segyítettetek, és én is bármiben;)

elnézést, de elfelejtettem hamachin kilépni a kldföldi szobából és ezért bebe nézett egy külföldi, de sztem jol játsozttak, nem zavartak senkit.
  • Balumann
    Csatlakozz hozzánk Hamachin!
  • Rolityo
    Pls Aki Vegas 2 zik eredetibe vegyen fel msn re mejt elég szar egyedül:D ismerősök közül senki sem veszi meg-.- ... [email protected]
  • Csanjedi
    versus gyertek.
  • Sadist
    oky
  • Csanjedi
    ha lehetne megincs szeretnék hostolni, emrt szeretném megkapni azt a nyamvadt medált a hostolásért. tx.
  • Sadist
    Unreal motor fut alatta, de a pályák felépítése nem olyan, mint az Unrealban. A Splinter Cell és az America's Army mapjait sem lehet megnyitni sima Unreal ED-vel.
  • Csanjedi
    nem tudom honan lehetne megszerezni
  • Csanjedi
    rmpc, shaders, usdx fájlokban van a map. minde más uppc.-ben.
  • Balumann
    Nem lehet, hogy a normális unreal3 editor jó hozzá?
  • Csanjedi
    sajnas pályaszerkesztö ninsc hozzá. de van editor könyvtár, tehát lehet hogy idővel kiadják.
  • Phoenix007
    Nocak, nocak ... a végén még kiderül, hogy lehet egyedi pályát is csinálni hozzá. Ha valaki rájön a módjára, szóljon, van egy kis jártasságom az UT3 editorban :)
  • Phoenix007
    Köszönöm, meg fogom keresni. Már most az új rendszer alól írok, nem volt egyszerű működésre bírni...
  • Csanjedi
    megv olt a proba, 3an be is léptünk, az OldVegas_02 térképet irtam át. Hát érdekes tapasztalat volt, mindenesetre a dolog müködik.

• Csanjedi
    tettem egy probát, hogy deathmatchre berakni egy story modos pályát. átirtam az ini fájlját, de egyelőre csak egyedül vagyok, így nem tudom elinditani a meccset, minden esetre a lobbiig betöltötte a pályát. érdekes:DD
  • Balumann
    Igen, sajnos sm3 nélkül nem hajlandó elindulni.
  • PrisonMan
    Ilyen volt már nekem is. De szerintem nekem csak a memória volt túltelítve, ki kellett kapcsolni pár programot, utána már belépett
  • cucma
    előforult valakinek, hogy az intró után fekete képernyő jött be és sehova tovább? sajnos tuti videókártya probléma, mert nem shader 3 az enyém :(
  • Csanjedi
    th volt, köszönöm, jo volt.
  • Csanjedi
    szerver indul.
  • Csanjedi
    halil, ha mine jol megy leszek este, és tudko szervert is csinálni, lehet kéréseket leadni.
  • nemesadam
    Meg Vistán is
  • handrx
    ..\Dokumentumok\My Games\Ubisoft
    Itt tárolja a játék a mentéseket.
    Már mint Windows XP-n.
  • Phoenix007
    Azt mondja meg nekem valaki plz, hogy a karakter adatai (rangok, miegymások) hol vannak tárolva? Lassan új vindózt kell feltennem, aztán jó lenne, ha nem veszne el...
  • Balumann
    A TH egy másik hamachi szobában volt, a mobedo-n. Prisonmantól vagy Mobedotól kérj adatokat.

Én viszont ma este nem leszek nagy valószínűséggel, banketten leszek.