mindeféle kombo létezik pncélban, hiszen lehet cak fél vállra venni is, meg teljesre, meg csak ide csak oda. a páncél mozgás tökéletesen visszajön, lévén csaveznek azt hiszem teljes van, nekem 1-9 vagyis gyorsabb vagyok nála jóval. ez karaktertöl függ, vana ki a gyorsaságot részesiti előnyben van aki a védelmet. és természetesen a testre adott lövésnél a páncél számit, ha nem is olyan rettenetesen sokat. a fejre adott lövésnél sajna nincs megoldás, ott azonnali konyec, mindegy hányas a védelemed.
ha olyan fegyvered van ami közelre jo, és sok mozgás kell, akkor kevs páncél sok mobility, ha lmg és c4 és hentes vagy akor kell védelem, mert nem fog elfutni a gránát elöl. ha sniper vagy inkább fuss, mert sniperek szeretik egymást löni, és akkor fejre megy mindenki. sztem nem jo egyik véglet sem, mert a játékban előfiordul egy ütközeten belül több féle találkozás is, avgyis közeli si emg távoli is, olyn ahol a vasököl számit meg olya is ahol a sebesség. igy vanak helyzetek amiket ugysem élsz tul, ha tank vagy, meg vannak amiket a sebesség sem ment meg. sztem középút nincsen, az ember igyekszik mindig olyan helyzetben lenni a csatatéren, hogy a fegyvere vagy a páncélja domináljon. ha mások kiügyeskedik az embert, és belekényszeritik egy előnytelen helyzetbe, akor télleg csak imátkozni lehet. ezért jo ez a gém, mert taktika nélkül nem igazán lehet érezni, hogy hol a különbség fegyver és fegyver, iletve páncél és mobilitás között. sztem aprok a különbségek, s igazán sok és jo mecs kell hogy ezeket az ember megérezze. és kivánom hogy mindenkinek eljöjjn a perc;)