Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A pisztolyok pont attól pisztolyok, hogy nem képesek automata tüzelésre, és pisztolylõszert tüzelnek. Ami pisztolyõszert tüzel, ÉS képes automata tüzelésre(sorozatra), az már géppisztoly.

Nem a tárkapacitás alapján lesz ugyanis valami pisztoly, géppisztoly vagy gépkarabély, hanem a tüzelt lõszer típusa és az automata vagy félautomata tüzelési mód miatt.

A tárkapacitást amúgy is a helyi törvények határozzák meg. Néhány éve amerikában hoztak egy törvenyt mely szerint nem lehet eladni olyan fegyvert, amelynek 10 lõszernél többet tartalmaz a tárja. (gondolom ezzel szeretnék korlátozni az iskolai lövöldözõk lehetõségeit, a civil fegyvertartás betiltását nem merik meglépni a hagyományok miatt)
Ennyire egyszerû. Európában nincs ilyen szabályozás, de itt nem is alanyi jog a fegyvertartás.

Hát bebaszok milyen gépigénye van a játéknak ... Tény és való, hogy laptopom van és abból sem a legerõsebb, de azt nem vártam volna pl, hogy a blur effektet nem lehet kikapcsolni, csak minimumra venni. Ugyanez az árnyékokkal. Én csak egy tisztességes 25-30 FPS-re vágyom mint a CoD4-ben, de sajnos itt az elérhetõ maximumom az 7-10 fele van. :(

Esetleg, ha valakinek van megoldása arra, hogyan lehet a grafikát megbuzerálni, hogy alacsonyabb legyen, szt örömmel fogadnám! :D

Amúgy a gépem:
HP Pavillion DV6000
AMD Turion64 ( 2 GHrz )
1 GB RAM
NVidia 6150 Go ( 128 megás kari )

Ami a játék szempontjából fontos, azt leírtam. A merevlemezen nehezen, de találtam neki 7 giga helyet. :)

Sziasztok

Ugy néz ki nem a viedejókártya driver volt a problem , hanem kikapcsoltam az amutomatikus ujraindítást és realtek.sys volt , ami ugyi a hangkártya problem. Itt visszaolvasva dxdiag ban kikapcsoltam a hardveres gyorsítást és most ugy tünik faszán megy. Remélem ez volt a kékhalál problemre a megoldás mert nagy szívás volt.
üdv all

PrisonMan
Gyertek versusra

Balumann
Gyertek chatre!

macleody
Nálam semmi gond az 1.02-vel.
Magyarosítás is frankó.
Balumann
Jövök úgy 9 elõtt pár percel!

A valódi special magazine-el ami 33round os(ez a full automatic üzemmódhoz van) azzal már besorolható a géppisztoly kategóriába nálam (igaz azzal a tárral már nem is pisztolyra hasonít hanem egy UZI ra). De az alap tárral ami 18 töltényes a gameben (a való életben 17) nálam még mindig pisztoly marad hiába mondasz akármit meg mutatsz különbözõ törvényeket nálam piszoly lesz.
Ja, valóban hülyén hangzik. De pisztolylõszert lõ, full auto üzemmódban, szóval géppisztoly az.
Azért fontos ez, mert például magyarországon engedéllyel bármikor tarthatsz Glock 17est, 19est stb, de 18C-t nem, mert jogilag géppisztolynak minõsül. A géppisztoly meg engedéllyel sem tartható.

"Glock 18: Selective-fire variant of the Glock 17, developed at the request of the Austrian counter-terrorist unit EKO Cobra. The Glock 18 is not available to the civilian market. This machine pistol-class firearm has a lever-type fire-control selector switch"

Sziasztok,

Lehet, hogy be/el néztem vmit, de nekem sokkal vacakabbul futott a játék az új patch el. Leszedtük szépen és játszunk tovább boldogan.
Azért jó lenne ha megerõsítenétek:)

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

PrisonMan
http://ibrik.atw.hu/
Szerintem az 1.02-höz nem kompatibilis. Kipróbáltam és a fõmenüt angolul írja ki..

<#alien>
Üdv letöltöttem a magyarítást, de most az uj javitás után kissé fura lett! az a gond, hogy elfelejtettem honnan szedtem le a forditást! Tudna valaki segiteni?
Köszi!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

macleody
Akkor legyen automataratata. <#gun><#vigyor>
Csanjedi
a fegyverlista kijavítva.

Live long and prosper.

Csanjedi
hát én biztos nem irtam, max amiket kaptam, és beraktam, de hát azt hiszem az olvasoközönség enyit elbir:)

Live long and prosper.

hát a Glock 18C t én nemnevezném géppisztolynak :) csak mert van egy funkciója, ami képes automata tüzelési módra, attól még lehet azt pisztolyként is használni (pl én single shotban használom mert sztem semmi értelme a automata üzemmódnak)
Oké. Mellesleg a 'gépfegyver' szó 3X szerepel az oldalon. <#wink>

Csanjedi
reakció: nem kötekedés, ezt úgy nevezik közös fejlesztés. köszönöm a kommenteket.
aztán nem írtam gépfegyvert sehova ha jol emlékszem, még szerencse:)
ami pcben nincsen, az ki lesz véve idõvel, ha szépen mindenki megmondaj mi nem kell. én nem terveztem hogy ezzel sokat foglalkozom, ha van idõd ermésztesen megcsináhatod, és ki is szedem ami nem kell.
kalibernek nem hiszem hogy külön oszloopot csinálok, az adatok nem véresen komolyak, téleg csak tájékoztató jelleg, elvégre a játék nem túl realisztikus ezen a téren. az elválasztást megoldom:)
mégeccer tx

Live long and prosper.

Hát akkor engedelmeddel én is írnék néhány ajánlást hozzá. (bár tudom, hogy már unod a sok kötekedést)
Olyan kategória, hogy gépfegyver, nem létezik, max az RTL klub híradójában.
Ami pisztoly lõszert tüzel (9mm, .40,.45 stb) és automata, az géppisztoly. (angolul SMG)
Az 5.56, 7.62-es és 6.8-as karabélylõszert tüzelõ cuccokat magyarul gépkarabélynak(angolban assault rifle) nevezik.(nem pedig rohampuskának, a tükörfordítás nemigazán nyerõ)
Az LMG kategória magyarul könnyûgéppuskának fordítható.

Emellett ha javasolhatom, akkor a fegyverek leírását válaszd el egymástól egy vízszintes vonallal, hogy jobban áttekinthetõ legyen.
A kalibereknek lehetne egy külön oszlopot csinálni. Ha gondolod, szívesen leírom melyik fegyó milyen kaliberû.
Ezen kívül üdvös lenne az azonos kategóriába tartozó fegyókat (SMG,AR,LMG) egy csoportba sorolni, és kivenni a leírásból a PC-verzióban nem szereplõ fegyvereket. (pl:PKM)

Kivétel talán a Glock 18C, mert bár egyértelmûen géppisztoly, mégis a pisztoly kategóriában szerepel a játékban, tehát a leírásban is maradhat ott.

Semmirekello
http://csanjedi.extra.hu/r6v2/

Elmondaná valaki, merre található a szóban forgó oldal?

az alkamazás vezérelt- el fog normálisan menni. ha te állítgatod összevissza és a game en belül is van AA vagy VSync akkor ütik egymást és üdvözölheted a kékhalált:)
Csanjedi
hát az biztos, de ajáték persze sosem a valóság.

Live long and prosper.

arra 100%osan tökéletes. majd mi szépen lefaragjuk olyanra mint ami a játékban van mert hát sajnos azt kell mondjam, kicsit eltér a valóságtól sokminden a gameben.
Nem feltétlenûl mert minden beállítással megprobáltam nyilván , és mindig kifagyogatott .

Csanjedi
a fegyver adatait egy kedves fórumtag gyûjtötte össze wiki-rõl, úgy gondolom tájékoztatási célra tökéletesen megfelel, hiszena játék nem kínál különösebb eligazítást a fegyverek mivoltát illetõen. a lista ha nem is tökéletes, de igen szépen alakul:)
köszönöm minden segítõ kéznek az együttmûködést.

Live long and prosper.

Csanjedi
roger thet, javítva.

Live long and prosper.

ja, hogy neked kint is rá volt téve az élsimítás :D az loal akkor logikus, h az volt a baj...
* "Glock18 C" ami a game ben van utólag elfelejtettem odaírni:S
Sziasztok
Tegnap irtam , hogy kb 15-20 perc után kifagy a game 1 8800 gts-vel.
Ugy néz ki meg van a megoldás: nvidia 175.16 dirver + 1.2 patch ez az élsímítási problémát is megoldotta nem kell , hogy ugy legyen beállítva a driver , hogy application controlled. kb 50 percet nyomtam , minden hiba nélkül.Remélem ez lessz a végsõ megoldás.
üdv

csak mondtad, h szóljak ha hibádzik vmi (tudom nem lehet egyszerû neked se ennyi info-t leírni de rem tudtam segíteni a munkádt) :)
*Másodlagos funkció: Tripla tüzelés be/ki (Burst fire)
nem "burst" tüzelési mód hanem "full automatic". (a 18as már nem tud tripla tüzelést mint elõdje a 17es hanem ez már képes teljes automata tüzelésimódra is a "single shot" mellett)
Hello! Nézegettem a Glock 18 tárkapacitását de mint az a nevében is benne van, ez csak 18 9mm es parabellum tárolására képes lévén, hogy nem egy nagy fegyver (elõdjéhez a 17-hez képest ami tényleg 20 db parabellum-ot képes tárolni)Csak azt nemértem, hogy a játékban miért csak high capacity-s tárral lehet 18 töltényes, mikor alapból az:)
Prison man. Igen ugyan az a verzíószám is meg minden, ezért nem is értjük hogy mi baja lehet...:( Pedig szívesen kipróbálnánk a Co-oõp modot.
PrisonMan
Akkor ma 9-kor <#hawaii>

Balumann
Jah. Holnap 9-kor mindenki aki játékra készen áll, CHAT-re regisztráljon és legyen fennt! Én majd megpróbálok korábban felmenni és szólni azoknak akik nem olvasnak forumot

Ma kevesen voltunk!
Késõn értem rá én is!:(
Holnap 21.00 Csanjedinél gyülekezö!!!
Át kéne állni rá,mert van 3 szoba,és sokan nem látják egymást,csak a szerverkészítõk látnak mindenkit.Jövõ héttöl a csavez szoba is megszünik,Balu majd elhelyezi az embereket.
A forumban általában mindig ki van irva,mikor indul szerver.
Jöjjön,aki tud!
Üdv
Balumann
De tzs is fenntvan másik szobában.
Ezért lenne jó chatre menni, mert különben nem látjátok egymást kik vannak fennt.

SubZero911
Vagyok én is, de más senki.... :)

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Balumann
Ez jó, 3-an vagyunk fennt Hamachin. 3 szoba teli van majdnem és nem jön senki.

trogerzsiger
izé én most oda nem megyek, ha nem baj

Balumann
9-kor kezdjünk szerintem Versusozni, CHAT-en mindenki legyen fennt aki jön szerintem!

Semmirekello
Nekem 1 gb RAM van de nincs kékhalál.(bár a game-m az eredeti..)

vszínû, nekem is 2gb al megy tökéletesen minden game. nemsok értelme van 4gb al nekifutni ennek a gamenek sztem sõt , semmi .
Szerintem szedjél ki egy kis ramot. próbáld meg 2GB-val. Szerintem valami ram bibi lesz.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Havernak ugyanez 9600gt-nél.
Nem találtunk rá megoldást!
Sziasztok

1x már leírtam , de hátha van azóta valakinek valami uj ötlete:
kb- 15-20 perc játék után kékhalál és ujraindul a xp. 8800 gts-vel és 4 gb rammal nyomomnám xp alatt . videókártya driver csere volt már nem oldotta meg a problémát, adatvégrehajtás megakadolyása kivételezése sem , 1.2 patc fent van.

ha valaki tud valami okosat az elõr is megköszönöm

<#wilting><#help>
Lesz,de csk 10 fele tudok hostolni.
DarkSector
Látom tudod kezelni a képszerkesztõket.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"