3885
  • Prince23
    Ez multi? vagy sima single-terrorist hunt?
  • Csanjedi
    voice commands:
    http://www.youtube.com/watch?v=vs71de1H6Zc
  • Csanjedi
    hát ez igy van, nagyon jo ha halljuk egymást. én nem tom mi lehet a baj velem, hogy csak két embert hallk, pedig már port forwardot is csináltam. monjduk a 80as meg 8080 as portot nem forwardoltam, emrt akor totál jönne a sok virus, de a többit igen.
  • Balumann
    Gondolom mindenki tudja hogy én melyiket, de azért leírom én is. TeamLeader és AttackAndDefend, többen meg Conquest.
    Ebben a játékban ezek a jók, TDM játékmódot hülyeség ebben játszani, arra vannak jobb játékok (UT3, CoD, stb.). Egyszer lennénk 8-an (4 v 4) úgy, hogy mindenkinek lenne mikrofonja, szerintem utána senki sem akarna TDM-et játszani...
  • Balumann
    A mesterlövész puskák nagyon is jók a játékban, de sajnos csak bizonyos esetekben. Amikor megállsz valahol, és tudod honnan jöhet ellenség, vagy kicsit távolabbról kell leszedni valakit akár futás közben is. Azt nem lehet mondani hogy teljesen használhatatlan, én szoktam vele menni és igen keményen le lehet vele szedni másokat, és ha támadni kell akkor ott van a raging bull pisztoj ami közelre jó :) Az biztos, hogy célozni nagyon kell tudni vele, és egy mellélövés végzetes hiba is lehet.
    És annyira nem értelmetlen, karon vagy lábon lősz vele valakit max páncél ellenére is azonnal meghal.
  • porkiy
    TH vagy LEADER.

A Raven shieldben volt egy jó kis sub, TMP, azt annyira szerettem, olyan kis kétkezes volt, mint egy fúrógép, hangtompítóval úgy lehetett aprítani velem, kár, h ebben nincs. Az volt a kedvenc. AMúgy ide nem jönnek frissítések, patchek, új mapok, fegyverek, egyéb?
  • Nathan66
    THUNT:) vagy TDM
  • Csanjedi
    mindeféle kombo létezik pncélban, hiszen lehet cak fél vállra venni is, meg teljesre, meg csak ide csak oda. a páncél mozgás tökéletesen visszajön, lévén csaveznek azt hiszem teljes van, nekem 1-9 vagyis gyorsabb vagyok nála jóval. ez karaktertöl függ, vana ki a gyorsaságot részesiti előnyben van aki a védelmet. és természetesen a testre adott lövésnél a páncél számit, ha nem is olyan rettenetesen sokat. a fejre adott lövésnél sajna nincs megoldás, ott azonnali konyec, mindegy hányas a védelemed.
    ha olyan fegyvered van ami közelre jo, és sok mozgás kell, akkor kevs páncél sok mobility, ha lmg és c4 és hentes vagy akor kell védelem, mert nem fog elfutni a gránát elöl. ha sniper vagy inkább fuss, mert sniperek szeretik egymást löni, és akkor fejre megy mindenki. sztem nem jo egyik véglet sem, mert a játékban előfiordul egy ütközeten belül több féle találkozás is, avgyis közeli si emg távoli is, olyn ahol a vasököl számit meg olya is ahol a sebesség. igy vanak helyzetek amiket ugysem élsz tul, ha tank vagy, meg vannak amiket a sebesség sem ment meg. sztem középút nincsen, az ember igyekszik mindig olyan helyzetben lenni a csatatéren, hogy a fegyvere vagy a páncélja domináljon. ha mások kiügyeskedik az embert, és belekényszeritik egy előnytelen helyzetbe, akor télleg csak imátkozni lehet. ezért jo ez a gém, mert taktika nélkül nem igazán lehet érezni, hogy hol a különbség fegyver és fegyver, iletve páncél és mobilitás között. sztem aprok a különbségek, s igazán sok és jo mecs kell hogy ezeket az ember megérezze. és kivánom hogy mindenkinek eljöjjn a perc;)
  • Csanjedi
    Ki melyik játékmódot szereti? Akartam a honlapon egy szavazást, de nem ment, ugyhogy most csak ilyen körkérdés hogy ki mit szeret.

Nagy általánosságban mostanában team deathmath szoktt lenni, meg team leader. én szeretem mindekettőt, de azért sztem néha lehetne más mód is. aláirom, hogy a satelites nem jo csak ha sokan vagyunk, de a többi lehetne gyakrabban is, emrt meg fogjuk unni a team leadert. ettöl eltekintve sztem az a legjobban eltalált mód. a deathmatchet utálom.
  • porkiy
    Megnéztem azt az xboxos cuccot, megállapításaim a következők: 
    A legjobb SUB az UMP 45, LMG az M249 SPW (ami nekem még nem elérhető), AR a G3KA4 és a SCAR-H CQC, csipák közül csak egy lóg ki (PSG-1), a többi egyforma, a Tactical 500 nem szerepel a listában, ezért soti terén nem teljes a kép, pisztoly meg desert. Ez lenne a számadatok alapján a legjobb. Azonban!!! Nekem mostanában az LMG-k jönnek be, ezért várom már, hogy mind elérhető legyen, SUB-ot (bár korábban azt írtam, hogy P90 rulez) nem nagyon használok, inkább távcsővel és hangtompítóval + egyes lövéssel a G3KA4-et. Kíváncsi leszek arra a sokak által használt M8-ra, ami állítólag jobb az AK-nál is. Pisztoly meg vagy 92FS hangtompítóval, vagy Raging Bull, mert olyan jól néz ki, és megvan a fííílingje, ahogy tölt. Amúgy nekem az a lényeg, hogy ne sokat takarjon ki a képernyőből, és tényleg az is számít, hogy hogy néz ki.
    Ami még a leírásban szerepel, hogy mindegy, hogy 7-es vagy 10 a páncélod van, nincs különbség? A 10-es páncél és 0-s mozgás ugyan az, mint a 7-es páncél és 3-as mozgás? Illetve tovább 6-4/4-6, és 3-7/0-10?
  • Csanjedi
    van egykét pálya (trainyard, oil refinery) ahol vanak ngyobb terek, de nem annyira, hogy előnyt jelentene. egy asault scoppal többet ér, hiszen azt közelben is tudja az ember használni. a sniper akkor jo, ha van egy jo csapat, és mindenkinek van feladata, és vki fedezi a többieket távolrol, de ez ritka, és tényleg kis pályákon pedig nem jo, hiszen scope nélkül nincs is célkereszt.
  • koschwarz
    pont ezért, nincs olyan pálya, ahol bármilyen előnye lenne egy egyes lövésre állított valamilyen scope-pal ellátott "rohampuskánál". (tulképp még optika sem kell, szerintem.)
  • w77d
    a sniper lényegét én sem értem ebben a játékban. Ha lenne olyan, hogy óriási külső terek vagy taktika ami megkívánja, akkor ok, de így nincs értelme használni...
  • koschwarz
    magam részéről a commando tökéletes fegyver assault-nak, három tüzelési mód, nagy hatótáv, erős sebzés.

másodlagosnak submachine, a p90-es, vitán felül, 50-es tár iszonyat tűzsebesség. esetleg valamelyik shotit választanám helyette. szerintem ha van ilyen fegyver, felesleges lightmachinegunokkal szórakozni.

pisztoly meg...tökmindegy, ha azt kell elővenni, csak gyorsan kell nyomi a balegeret.

a pajzsos dolog meg túl lassú, ráadásul ki lehet szedni a guggoló embert is mögüle.

sniperfegyó értelmetlen, ha acog-gal és egyes lövéssel egy assault fegyvert is használhatsz.
  • teddymac
    Este ha lesz server megprobálok menni :)
  • Csanjedi
    hi ma nagyon jo volt a gém, igaz max 5en voltunk per minute, de ez nem jelentette azt, hogy nem izzadtam le minden egyes vadászaton. nem kevés szerencse volt egyszerre kettöket incinerálni a junkyard pályán, meg csavez ma shotgunnal ment, sztem inkább kevesebb sikerrel, de én azt monndom, hogy a SHOTI időt ignyel, bele kell jönni, nekem a 90ik találat után már ment, el is értem vele a 100 ellenfél lelövéséérrt járo medált.
    nekem a 500 Tactica jön be. van egy táblázat a felszerelések menüpontban pdf formában a fegyverek résznél, xboxra van, de az erősség kb megegyezik a pcéével. vagyis a spas a legjobb ashoti, de lassan tölt.
    smg böl igen sok tipp van, én most p90et használok, kevéssé erős mint CS-ben, de azért korrekt, gyorsan tölt, és megbizhato a tárkapacitása is. a többi smg ne anyira jo, talán még az mp5, de az is kicsit kevesebbet tud.
    LMG közül az utolsonak megszerezhetö a legjobb, de nincs közöttük sok különbség, max a töltési időt iletően, de az LGM-k amgy is alssan töltenek, bár a 100 golyó elég erős fegyverreé emeli, vállpánttal még célozni is lehet.
    Assault, ak, vagy g4, esetleg m8, a többi már izlés kérdése, egyébként ha vki gyoers, és pontos, akor midnegy hogy milyen a fegyver, téleg legyen szép aztán gyerünk:)
    piszolyok közül a deseert eagle a legjob, raging bul csak 6 töltényes, és sztem nem elég pontos, de erős. a glock automata de kevés a löszer hozzá, a többi pisztolyt nem probáltam.
    sniper közül van amelyik tud ugy löni hogy nem kell töltni lövésenként, sztem az nagy előny, ilyen az SR25, meg mégegy, a többi lövéengként tölt, igy kinézel a célkeresztböl.
    shield sztem nem tul jo, lassu vagy, és eléggé gyenge csak egy pisztolyal nyomni. tangok ugyis mögötted vannak mindig, és versusban meg egy frag és már fekszerl, mert szaladni nem lehet vele, szal gyenge.
    a többi fegyverröl találtok infot a weblapon, köszönhetöen pár lelekes itteni tag gyüjtömunkájának:) kellemes böngészést. ja és köszönöm a mai gémet.
  • Balumann
    privibe ment
  • teddymac
    kene szoba + jelszo
  • trogerzsiger
    No látta a szerót. Majd féln tíz fele megyek!
  • trogerzsiger
    megnézem mükszik-e
  • Csavez
    Hi!
    Hostoltam versust!
    Gyertek.
    Üdv
  • trogerzsiger
    Amelyik fegyver jól néz ki, azt rakod be nem kell itt szarozni :D
    Na ma már felirtam hogy menjek játszani. 9-ig van elfoglaltságom ná oszt utána hazaérek felmegyek én is!
  • porkiy
    Hát én ilyen pályaismerkedési céllal szoktam TH-zni, csinálhatnánk ilyet valamikor, király lenne akár 3-4-en tangóvadászni...meg kipróbálni más fegyvereket...ismerkedni a pályákkal....amúhy Balu amit leírtál azok közül nekem még sok nem elérhető.
  • Balumann
    Hát fegyverek terén én sem nagyon tudok tippet adni, ezen én se gondolkoztam még nagyon el. Mivel 4 fegyver beállítást lehet csinálni (én is most fogom megcsniálni és kipróbálni :D), érdemes elsőre mondjuk betenni egy távolabbra jó fegyvert (szerintem FAMAS, SCHAR-H vagy G3KA4). Másodiknak egy közelebbre hatásosabbat (AKS-74U , M8, vagy későbbi, vagy egy lightmachinegunt). 3. helyre esetleg shotgunost vagy pajzsost, 4-nek meg mesterlövészt természetesen egy jó erős pisztojjal.
    Jah a pályákat jól kell ismerni, ebben még nekem is vannak hiányosságaim. Ha gondolod valamikor felmehetünk csak a pályákkal ismerkedni :-)
  • Nathan66
    a pályákat én sem ismerem, csak a egyet-kettőt:) (ez egyébként igencsak nagy hátrány...)
  • porkiy
    Amúgy megosztanátok velem, h kinek hány xp-je van, meg pár trükköt/tippet adnátok? Nekem most újdonság a harmadik géppuska, MG36, meg a G3K4, illetve eddig alig volt páncélom, inkább rohangáltam, de most telepakoltam magam armour-ral. Amúgy legnagyobb probléma egyrészt a pályák ismeretlen mivolta számomra, meg néha a laggolás.....
  • Balumann
    Jah, sajnos 9 fele érdemes csak kezdeni, előtte nem nagyon vagyunk. Csanjedinél lesz szerintem a probléma, hogy csak engem meg Csavezt hallja :S
  • porkiy
    Én tegnap 8-kor felmentem, sehol senki, csináltam egy TH lanos gamét, ott elvoltam (szereztem egy csomó xp-t, meg új cuccokat (azzal szórakoztam, h csak pisztollyal mentem :-)), R.Bullal céloztam fejre)), aztán 9 előtt megtaláltalak titeket, és én hallottam mindenkit, bár akkor csak 3-an voltak fenn....
  • nemesadam
    Én hallotam Csavez-t és aszem ő is engem csak anyira akadt a game hogy nem tudtam rendesen játszani na nem baj remélem legközelebb jó lesz.
  • koschwarz
    mindegy, write-only üzemmódba kapcsoltam először, olyan pipa voltam, de később visszakerestem a topicban.
  • Balumann
    Nem nagyon hiszem, hogy a port lenne. Én nem állítottam át a játékban a mikrofon portot, ha az lenne probléma, hogy nekik más, akkor én se hallanám. Esetleg olyat tudnék elképzelni, hogy az a port amit használnak nálad blokkolva van, de szerintem a Hamachin keresztül nincs ilyen port blokkolás. Úgyhogy fogalmam sincs mi lehet a probléma :S
  • Csanjedi
    ezigen. ez a mai gém igen gazdag volt. a convention centre nekünk kedvezett, az elején baluék jobban tolták, és a végére is belejöttek, kill house meg kb döntetlen lett sztem. igen tanulságos meccs volt, és sztem kiderült, hogy a rohanás itt is elég sok előnyt jeléent, mert a befedezek és kinézek támadásnál a legtöbb esetben kudarcot jelent. védekezésnél jo a meglepetés ereje miatt.
    én köszönöm a játékot, és a jo társaságot:)

sajnos nem tudom miért csak balut és csavezt halom, a többiek hangját pedig nem:S pedig jo lenne. lehet hogy vmi más a port hogy nem halljuk egymást?
  • koschwarz
    valaki legyen szíves elárulni, hogy mi a túróst kell a végén azzal a helikopteres résszel csinálni, mert iszonyat idegesítő. már vagy 15x-re csinálom...hány rohamot kell kiállni?
  • Csanjedi
    van szerver, gyertek.
  • Balumann
    Jah, attól függ hogy hányan leszünk. Múlthéten pont vasárnap maradt el, mert akkor nem voltak. Remélemhetőleg most leszünk elegen (és játékba is jönnek). Kezdhetünk fél 9-kor felőlem.
  • Nathan66
    hello! lesz ma valami értelmes? vagy majd eldől, ha kiderül hányan leszünk megint:)
  • Balumann
    Írok ide, mert látom azért írják többen, hogy nem működik.
  • Balumann
    Ezekszerint a Vista-hoz a legalsót is meg kell csinálni. Nekem XP van, metrikánál nincs semmi beállítva és működik. Bele kellene írni a FAQ-ba akkor ezt!
    Viszont azt nem írják érdekes módon sehol, hogy az újabb hamachikkal probléma lenne. Pedig nekem egyáltalán nem működik, és nem én vagyok egyetlen, ráadásul amíg nem volt 1.0.2.0 sem addig egyszer (!) nem volt ilyen probléma, hogy nem láttuk egymás szerverét, pedig mindig játszottam pár játékkal.
  • handrx
    Probléma meg oldva! Tudtam tegnap játszani Vistán! :D
    Eme leírás szerint jártam el, és jó lett :) >>
    http://blog.p2pvine.com/rainbow-six-vegas-2-hamachi-howto-23042008/
  • nemesadam
    De akkor ők mért tudtak csatlakozni hozzám?