• porkiy
    Megnéztem azt az xboxos cuccot, megállapításaim a következők: 
    A legjobb SUB az UMP 45, LMG az M249 SPW (ami nekem még nem elérhető), AR a G3KA4 és a SCAR-H CQC, csipák közül csak egy lóg ki (PSG-1), a többi egyforma, a Tactical 500 nem szerepel a listában, ezért soti terén nem teljes a kép, pisztoly meg desert. Ez lenne a számadatok alapján a legjobb. Azonban!!! Nekem mostanában az LMG-k jönnek be, ezért várom már, hogy mind elérhető legyen, SUB-ot (bár korábban azt írtam, hogy P90 rulez) nem nagyon használok, inkább távcsővel és hangtompítóval + egyes lövéssel a G3KA4-et. Kíváncsi leszek arra a sokak által használt M8-ra, ami állítólag jobb az AK-nál is. Pisztoly meg vagy 92FS hangtompítóval, vagy Raging Bull, mert olyan jól néz ki, és megvan a fííílingje, ahogy tölt. Amúgy nekem az a lényeg, hogy ne sokat takarjon ki a képernyőből, és tényleg az is számít, hogy hogy néz ki.
    Ami még a leírásban szerepel, hogy mindegy, hogy 7-es vagy 10 a páncélod van, nincs különbség? A 10-es páncél és 0-s mozgás ugyan az, mint a 7-es páncél és 3-as mozgás? Illetve tovább 6-4/4-6, és 3-7/0-10?